INTERVIU Cove: "Cel mai mult îmi lipsește ideea de libertate". Care e primul lucru pe care îl va face când va avea voie

Ultima actualizare:

  Cove, încadrat de colegele lui de la "Vorbește lumea", Viviana Sposub și Adela Popescu
Cove, încadrat de colegele lui de la "Vorbește lumea", Viviana Sposub și Adela Popescu

Lui Cove (45 de ani), pe numele său din buletin Gabriel Coveșeanu, îi lipsește maxim acum ideea de libertate. Vedeta ProTV și colegul de platou al Adelei Popescu, la emisiunea Vorbește lumea, abia așteaptă să își poată face de cap, dupa ce vor trece toate restricțiile cauzate de pandemia de Coronavirus. Cum anume, ne-a declarat exclusiv într-un interviu pentru Click!

 • Click!: Cove, cum e fără colega ta, Adela Popescu, în platoul Vorbește Lumea? Va faceți de cap?

Cove: Cred că fiecare dintre noi ne facem de cap, doar că eu în studio și Adela la ea acasă! E clar că este o perioadă dificilă la care am învățat să ne adaptăm. Chiar dacă nu mai putem fi unul lângă celălalt și fizic, tehnologia ne ajută să păstrăm legătura și să fim, zi de zi, live, alături de telespectatori.

 • Am înțeles că ești nerăbdător să mai pleci într-o vacanță cu familia alături de ea! Vei alege tu destinația de data aceasta?

Hehe, sunt convins că fiecare dintre noi își dorește să plece în vacanță, dar momentan nu ne gândim atât de departe. În acest moment, prioritar, atât pentru mine, cât și pentru Adela este să trecem peste această perioadă și să fim toți bine.

 • Cum vezi tu pandemia prin care trecem acum? Ce părere ai de nebunia declanșată de coronavirus?

Omenirea nu s-a mai confruntat de mult timp cu o perioadă atât de grea. Este, fără doar și poate, o situație pentru care nu eram pregătiți, iar din acest motiv există atât de multă incertitudine, teamă și neliniște. Chiar dacă nu știm când va trece, sunt convins că vom trece cu bine de această perioadă.

 • Ți s-au amânat sau anulat multe proiecte? Cum stai la acest capitol? E gaură mare în buget?

Chiar dacă o parte dintre evenimente s-au anulat, nu e momentul să ne gândim la așa ceva. Fiecare dintre noi trecem printr-o perioadă dificilă. Eu mă bucur de faptul că merg zi de zi la muncă, că emisiunea merge în continuare și sper că reușim să le oferim oamenilor o pauză de la evenimentele care ne înconjoară.

 • Când crezi că vei reîncepe să mergi la teatru?

Mi-aș dori să pot oferi un răspuns, dar este clar că depindem de situația actuală. Ce vă pot spune cu siguranță, este că sper să putem relua activitatea cât mai curând și să ne vedem cu publicul nostru.

Cove are o familie superbă
Cove are o familie superbă
 • Ai mai mult timp pentru familie acum! Ce activități aveți acasă și ce vă place să faceți cel mai mult în această perioadă?

Teoretic, așa este: am mai mult timp acasă. Cu toate acestea, eu în fiecare dimineață îmi păstrez ritualurile și merg la studio. După ce termin cu emisiunea, ajung acasă și încercăm să facem cât mai multe activități, ținând cont, evident, de limitările existente și de spațiul din apartament!

 • Cât de mult te solicită acum băieții tăi?

Având în vedere că atât eu, cât și soția mea, care este cadru medical, lucrăm, băieții petrec foarte mult timp cu bunicii. Deci nu mă simt deloc solicitat mai mult acum. Ca de fiecare dată, ne bucurăm de timpul petrecut împreună.

 • Ce anume îți lipsește în mod special acum?

Cred că cel mai mult...îmi lipsește ideea de libertate! Gândul că mă pot urca chiar acum pe motocicletă și pot porni încotro văd cu ochii...mă rog, fiind conștient că trebuie să revin rapid pentru că a doua zi am emisiune.

 • Care este primul lucru pe care îl vei face după ce vom ieși din starea asta de carantină sau izolare la domiciliu?

Se pare că ți-am anticipat întrebarea. Chiar asta voi face: mă voi urca pe motocicletă! Abia aștept.

 • Ești gurmand, de fel? Ce îți place să mănânci cel mai mult în această perioadă?

Nu aș putea spune că am un fel de mâncare preferat, dar cu siguranță mă bucur de toate preparatele. Eu sunt iubitor de preparate dulci.

Citește și:

Ce familie frumoasă are Cove! Prezentatorul, "topit" după soție și copii

Cove a împlinit 44 de ani. Uite cum arăta acum 19 ani, când lucra la “Surprize, surprize”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net