INTERVIU Cum s-au pregătit de Crăciun soții Maxer, după un an greu. Din ce au trăit în ultimele 9 luni

Ultima actualizare:

    Dinu și Deea Maxer, ședință foto superbă alături de copiifoto: arhivă personală
Dinu și Deea Maxer, ședință foto superbă alături de copiifoto: arhivă personală

Deea (30 ani) și Dinu Maxer (46 ani) s-au pregătit din timp pentru Crăciun și Revelion. Anul acesta, din păcate, premiera va fi că vor sta acasă în noaptea dintre ani și nu vor mai prezenta spectacole, ceea ce se va simți și pe partea financiară. Cum au supraviețuit anul acesta timp de 9 luni fără concerte și evenimente, fără să practice meseria lor de artiști, ce planuri au de Sărbători și cum e cu familia mărită, Deea Maxer, a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click!

  • Click! Cum a început luna decembrie pentru voi?

Deea Maxer: Luna decembrie ne-a prins în formulă de cinci. Moș Nicolae a venit cu o cățelușă pe care ne-o doream de mult timp. Iar Moșul nostru a fost în sfârșit convins că ne putem asuma creșterea ei. Atât eu, cât și copiii, suntem super entuziasmați. 

  • Simțiți lipsa evenimentelor de Crăciun și Revelion? 

De Crăciun eram mereu acasă cu familiile. Acum nici cu ei nu ne vom întâlni, cu toții ca de obicei, încercăm să îi protejăm și să ne protejăm. În ceea ce privește petrecerea de Revelion, este primul an (din ultimii 15 ani) când nu urcăm pe scenă. E trist.

  • Unde ar fi trebuit să fiți pe scenă de Revelion și câte evenimente ați fost nevoiți să anulați sau amânați? Ați pierdut mulți bani din cauza pandemiei? 

Luna decembrie nu era o lună plină de evenimente, pentru că nu cântăm colinde, chiar dacă Dinu a compus câteva, noi aveam alte proiecte cu alte genuri muzicale ce se pretau bine de Revelion. De obicei prezentam un eveniment toată noaptea în calitate de gazde, într-o locație, și susțineam acolo două recitaluri sau în alți ani aveam mai multe recitaluri în mai multe locații, maximum 6 într-o noapte. Așa ne-am petrecut toate Revelioanele. Uneori despărțiți, ca să putem onora toate cererile de spectacolele. Anul ăsta de Revelion vom fi acasă, cu copiii. E o premieră. Din fericire, în perioada asta Dinu a mai compus câte o piesă unor artiști, mai sunt și drepturile de autor care există ca venituri (foarte mici, de altfel), plus câte un contract de imagine. Toate astea ne fac să supraviețuim. 

  • Cum vă pregătiți de Sărbători? Sunt gata cadourile de Moș Crăciun? Ce îți dorești de la el, tu și copiii?  

Casa este decorată așa cum ne-am dorit. Avem un nou șemineu, iar atmosfera oferită de el ne dă senzația de vacanță la cabană. Am împodobit bradul mai devreme... încercăm să le dăm de lucru copiiilor în casă, pentru că stăm in Ilfov si suntem în carantină. Cadourile pentru seara de Ajun sunt pregătite, ne-am asigurat că Moșul ne dă cadourile din timp, ca să nu rămână împotmolit în zăpadă. Abia așteptăm să le oferim celor mici. Maysa e prea mică să înțeleagă, însă se bucură alături de noi de tot ce este nou. 

  • Cum a fost anul 2020 pentru voi, per total? Care sunt regretele și ce v-ați propus și nu ați reușit să faceți?  

2020 este primul an din viața fiicei noastre. Pentru noi a fost un an bun pe plan familial, iar vara petrecută pe litoralul nostru cu contract de muncă ne-a adus satisfacții. Am avut practic și vacanță, dar am și muncit. Copiii sunt mereu cu noi și avem amintiri minunate. Sănătatea familiei noastre nu a fost afectată de virus și suntem recunoscători. Sperăm să fie bine în continuare. 

  • Ce așteptări aveți de la Noul an?

Ne dorim să fim sănătoși. Să ne meargă proiectele muzicale, să reluăm spectacolele.. Sperăm la un 2021 mai productiv.

  • Cum e Crăciunul la voi? Cine gătește?

Crăciunul pentru noi înseamnă întâlnirea cu familia. Toată familia și suntem muuulți. Părinți, frați, nași, fini, nepoți etc. Avem zile de naștere  în familie de Crăciun. Deci e dublă sărbătoare. Anul acesta trebuie să împărțim bine prioritățile. De obicei găteam eu și făceam cozonaci. Acum există o afacere de familie, a cumnatei mele, @ibakelove, cozonaci și torturi de casă. Nu mai trebuie să fac eu nimic dulce. Mama ne face sarmalele. Nașul nostru face cârnați de casă. Probabil eu o să fac salată boeuf, preferata lui Dinu. În rest cam suntem răsfățați culinar de familii. 

  • Țineți post?

Post nu ținem din motive personale. Însă credem în Dumnezeu și respectăm sărbătorile. În perioada asta eu țin un plan alimentar și sportiv, deci trebuie să am grijă ce mănânc și de Crăciun.

Citește și:

INTERVIU Dinu și Deea Maxer muncesc în Jupiter cu copiii după ei: «Suntem foarte afectați. Nu venim la mare și ne îmbogățim»

Deea Maxer, reacție dură după ce a fost numită «mamă grasă». Poza care le-a ofensat pe unele fane

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net