INTERVIU Ecaterina Ladin, Dalida din "Las Fierbinți", dezvăluiri despre sarcină, familie și filmări: "Cea mai grea a fost lupta cu somnul"

Fetele din ”Las Fierbinți” se înțeleg bine și în viața reală: Ecaterina Ladin, Anca Dumitra și MIrela Oprișor
Fetele din ”Las Fierbinți” se înțeleg bine și în viața reală: Ecaterina Ladin, Anca Dumitra și MIrela Oprișor

Interpreta Dalidei din serialul "Las Fierbinți", actrița Ecaterina Ladin (37 de ani), revine pe micile ecrane din 2 februarie, la PRO TV, cu noi episoade ale serialului. Vedeta este însărcinată în ultimul trimestru, iar Click! a stat de vorbă cu ea despre schimbările din viața ei, despre familie, dar am aflat și cum au decurs filmările pentru celebrul serial de la Pro TV.

 • Click!: La mulți ani și felicitări pentru sarcină. În ce lună ești și cum te simți?

Ecaterina Ladin: La mulți ani și vouă! Mulțumesc mult! Sunt în luna a șaptea de sarcină și mă simt, în general, excelent. Mai am și zile fără chef sau prea agitate, dar sunt puține și nu le băgăm în seamă.

 • Ai apucat să filmezi pentru noul sezon "Las Fierbinți", care începe pe 2 februarie, la Pro TV? Ce ți-a fost cel mai greu?

Da. Am filmat în vară, spre bucuria noastră. Cea mai grea a fost lupta cu somnul. În primul trimestru al sarcinii, am avut o stare de somnolență permanentă. Și când mă trezeam, îmi era somn. Cred că și colegilor mei le-a fost greu, un pic, cu mine, dar știind cât de mult mi-am dorit această sarcină, sunt convinsă că au trecut peste somnolența mea.

 • Personajul tău, Dalida, va suferi și el modificări în noul sezon? Vei renunța o perioadă la serial?

Dalida nu va suferi modificări în noul sezon, pentru că am filmat destul de mult, în vară, încât perioada mea post-natală să nu afecteze. Nu, nu voi renunța. Exact cum spuneam, pentru sezonul nou am filmat, deja. Iar pentru perioada următoare, sper ca bebe să mă lase să mă întorc la lucru și să pot continua, fără probleme, filmările.

 • Ce i-ai împrumutat Dalidei din personalitatea ta?

Dalidei i-am împrumutat credința în Dumnezeu și puterea de muncă.

 • Pe cine de pe platoul de filmare ai anunțat prima dată despre sarcină?

Ooo, pe toată lumea. În primul rând, i-am anunțat pe regizori, pentru că așa e normal. Și pe colegi, la fel, cu toții s-au bucurat și m-au protejat. Am niște colegi minunați și profesioniști.


  Fetele din ”Las Fierbinți” se înțeleg bine și în viața reală: Ecaterina Ladin, Anca Dumitra și MIrela Oprișorfoto: PRO Tv
Fetele din ”Las Fierbinți” se înțeleg bine și în viața reală: Ecaterina Ladin, Anca Dumitra și MIrela Oprișorfoto: PRO Tv
 • Cu cine te înțelegi cel mai bine din echipa serialului?

Cel mai bine mă înțeleg cu fetele, dar și cu băieții. Cu Anca Dumitra (Geanina, n.r.), însă, rezonez cel mai mult și în viața privată.

 • Anul trecut, în pandemie, ai stat multă vreme la casă din Fierbinți. Vei locui în continuare acolo după ce vei naște?

Anul trecut am stat la casa din Fierbinți, dar nu ne-am mutat acolo. Nu, nu vom locui la Fierbinți, după ce voi naște. În principiu, vom sta în București, dar vom locui și la casa de la mare, în perioada în care nu vor fi proiecte.

 • V-ați gândit la numele copilului? Aveți mai multe variante?

Ne-am gândit, dar nu ne-am hotărât. Avem o familie mare și toată lumea are câte o variantă. Deci nu e ușor de ales. Sper că în cele două luni rămase să ajungem la un nume frumos și de care să fie mândru.

 • Soțul și fiul tău te ajută cu treburile casei?

Soțul meu m-a ajutat mereu cu treburile casei și nu numai. E sprijinul meu, zi de zi. E prietenul meu cel mai bun. Marcu împlinește 5 ani și jumătate. El acum învață să mă ajute. E bucuros că va avea un frate și a înțeles că în perioada asta am mai mare nevoie de ajutorul lui și o face cu drag.

 • Ce ai pierdut și ce ai câștigat din cauza pandemiei?

Din cauza pandemiei, am pierdut energia publicului de la teatru. Eu mă încarc enorm din aplauze. Datorită pandemiei, am câștigat timp cu familia. De mult nu am mai stat așa împreună și a fost tare bine.

 • Ce îți dorești pentru anul viitor?

Îmi doresc îmbrățișări și socializare reală. Îmi doresc oameni sănătoși și cu zâmbetul pe buze. Îmi doresc să aud scârțâitul scândurii de scenă și să aud aplauzele din sală. Îmi doresc spectacole și concerte. Ceea ce vă doresc și vouă!

Citește și:

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată: «Ne doream foarte mult încă un copil»

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg