INTERVIU Gabriel Toader, așa cum nu îl vedeți la "Ferma": "Mai controversat decât sunt eu, nu cred că poate fi nimeni"

Ultima actualizare:

  foto: arhivă personală
foto: arhivă personală

Chef Gabriel Toader (37 de ani) s-a făcut remarcat încă de la începutul reality-showului "Ferma: orășeni versus săteni" prin vocabularul vulgar folosit. Iată că după ce a fost bandit, a trădat prietenia cu Giulia Nahmany, a fost salvat de colegii lui iar acum și-a dat din nou arama pe față și i-a vorbit urat Elenei după ce a căzut pe scară înainte de a consumă ceva alcool. Click! a stat de vorbă cu concurentul încă aflat în Fermă și am aflat că este un tip foarte impulsiv și îl ia gura pe dinainte.

 • Click!: Cine este Chef Gabi Toader? Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Gabi Toader: Nebun, nebun de legat, impulsiv, să spunem că uneori mi-o ia gura pe dinainte, dar spun ceea ce simt și văd, nu îmi adaug o etichetă. Așa voi fi toată viața, cu bune și rele. Chiar dacă unii spun că am o lipsă de educație și de bun simț, dar cred că dacă ceilalți ți se adresează exact cum o faci și tu, înseamnă că sunt la fel ca și tine. Sunt ambițios, încăpățânat, natural și... un lucru e sigur: ce nu m-a doborât, nu m-a omorât. Hai să recunoaștem cu toții cum suntem!

 • Ești, poate, cel mai controversat concurent din "Ferma". Simți presiune în concurs?

Am învățat că devii un concurent controversat în momentul în care spui ceea ce gândești, ceea ce ai pe suflet. Hai să fim asumați, să nu ne mai ascundem după gard sau să mai avem prietenii voalate. Eu nu am avut nicio astfel de prietenie cu nimeni, nu m-am aliat cu nimeni și poate aici a fost o greșeală. Mai controversat decât sunt eu... nu cred că poate fi nimeni. Și asta pentru că oamenii de acasă văd doar o parte din ceea ce se întâmplă: ei nu simt lipsa hranei, apei curente, a unui minim confort. Dar, așa este, când spui lucrurilor pe nume, ești controversat. Li s-a întâmplat asta și unor oameni mai influenți decât mine. Presiune există pentru că este o competiție, chiar și-n șah există cineva care pune presiune pe tine!

 • Cum de ai acceptat propunerea de a merge în reality-show? Nu te-ai gândit că va fi foarte greu?

Propunerea a venit, cumva, puțin ciudat, în sensul că reveneam dintr-o vacanță și mi s-a propus să merg la casting. Aș zice că a fost o propunere interesantă, despre care știam ce înseamnă, pentru că văzusem ultimele sezoane și știam că poți fi personaj pozitiv sau negativ. Știam că îmi va fi foarte greu, îmi vor lipsi oamenii dragi de acasă, voi duce dorul unui minim confort, dar eu accept provocările! Și am văzut cu toții cum e: e frumos, dar e greu!

 • Cu cine te-ai înțeles cel mai bine dintre colegi?

Cel mai bine, probabil, m-am înțeles cu George Burcea, deoarece el a fost un om extraordinar și îmi pare tare rău că nu mai este în fermă. Cu Giulia, alături de care am petrecut săptămâni întregi în pădure. Ne-am înțeles ”cumva” bine, dar da, există și conflicte din cauza faptului că având strategii, nu mai ești așa cum și-ar dori cei din jur.

 • Ai avut o strategie?

Singura mea strategie a fost să rămân în concurs cât mai mult și să mă îndrept către premiul cel mare... și iată că sunt pe drumul cel bun.

 • Ai stat și în pădure, în groapă, și ai suferit de foame. Câte kilograme ai slăbit?

Doamne, în pădure a fost groaznic. Nu mă așteptam, din prima seară m-am simțit ca un fel de Bear Grylls, a fost chinuitor și greu! Am făcut față, pe cât am putut, momentelor și situațiilor de criză. La un moment dat aveam cu vreo 21 kilograme mai puțin decât cele cu care intrasem în competiție. A fost o cură de slăbire naturală.

 • Cine te-a dezamăgit cel mai tare dintre colegi până acum?

Să fiu sincer, nu am dezamăgiri, pentru că nu pun atât de mult preț pe reacțiile oamenilor, le accept, le înțeleg. Sunt reacții venite în urma unui context, am considerat că au venit în urma unui cumul de factori destul de grei. Fiecare concurent și-a jucat cartea și îi respect în mod egal pe cei care au ieșit sau încă sunt aici.


  foto: arhivă personală
foto: arhivă personală
 • Cum ai devenit chef bucătar?

Mie îmi place să cred că această meserie m-a ales pe mine, nu eu pe ea. De mic copil am gătit, mi-am crescut frații. Poate de aici, atitudinea mea de om dur și rece. Doar un copil care a mai crescut copii, poate înțelege atitudinea mea cu un scut de vorbe grele. Nu știu dacă am devenit chef... suntem bucătari, oameni care gătesc. Și satisfacția mea este să bucur zeci de oameni care mănâncă din mâinile mele.

 • De unde pasiunea pentru gătit?

Când ești mic și stai pe lângă fusta bunicii sau a mamei, te avânți în acea zonă și vrei să faci și tu ceva la fel de bine, la un nivel chiar profesional. Deci pasiunea vine din dorința de a le da oamenilor fericirea, bucuria unui farfurii. Lucruri frumoase, simple pe care mulți nu le înțeleg.

Gabi Toader a avut un conflict recent cu Andreea Antonescu, proapăt eliminată
Gabi Toader a avut un conflict recent cu Andreea Antonescu, proapăt eliminată
 • Ce rețetă ne recomanzi? Una specială de sărbătoare, de exemplu de Revelion?

Masa de Revelion trebuie să fie una specială, mai ales că suntem în pandemie și probabil vom fi cu toții acasă și vom petrece acolo. Viața e foarte grea, bugetele devin tot mai limitate. Eu spun așa, pentru masa de Revelion, o rețetă ar trebui să aibă un curcan sau un pui sau ce își permite fiecare om. E greu să le spui oamenilor ce să mănânce când situația e dificilă. Fiecare să gătească acasă ceva ce poate/ce-și permite, cu gust, cu dragoste pentru cei de acasă, pentru cei care vor sta la masă, să adauge ingredientele alea secrete pe care multă lume nu le înțelege și vor crede că aberez (dragoste, prietenie, dăruire) și atunci, clar, preparatul (chiar și o salată de bouef sau o piftie sau o supă de legume) va avea un alt gust! Va fi clar că e din suflet și e pentru familie.Este însurat din 2018Pe Gabriel Toader l-ați mai văzut într-o competiție, la "Chefi la cuțite", de la Antena 1. Cheful a gătit la diverse restaurante faimoase din Capitală și are diverse rețete interesante. Chef Gabi s-a căsătorit în urmă cu doi ani, pe 20 iulie 2018, cu Iulia Simona, pe care o iubește la nebunie.

Citește și:

Andreea Antonescu, eliminată de la "Ferma". Scandal uriaș cu Gabriel Toader

Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea: «El acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui»

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png