INTERVIU Simona Gherghe: «Fiecare început vine cu emoţii». 3 motive pentru care vedeta a ales să prezinte «Mireasa»

simona gherghe jpeg
Simona Gherghe, în platoul emisiunii "Mireasa"foto> Antena 1

Una dintre cele mai îndrăgite vedete tv din România a revenit ”pe sticlă”, după concediul de maternitate. Simona Gherghe a ales noul reality-show al Antenei 1, ”Mireasa”, iar startul a fost excelent, emisiunea fiind lider de audiență. Simona a vorbit cu Click! despre întorcerea în televiziune și emoțiile schimbării.

  • Click!: Te-ai întors în tv după un an și jumătate. Ai avut emoții?

Simona Gherghe: Fiecare început vine cu emoţii. Dar îmi era foarte dor de profesia mea, de interacţiunea cu telespectatorii şi de starea aia de direct. Şi sunt foarte bucuroasă că şi celor de acasă le-a fost dor de mine. O demonstrează şi cifrele, primele ediţii ale emisiunilor au fost lider detaşat de audienţă şi nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o.

  • De câte ori ai sunat acasă în prima zi de muncă?

Ana (3 ani și 4 luni) şi Vlad (1 an și 4 luni) sunt, deocamdată, cu părinţii mei şi am mare încredere în ei. Sun o singură dată, pentru că cei mici dorm la ora la care eu sunt la muncă şi nu aş vrea să-i trezesc.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
  • Copiii cum se obișnuiesc cu faptul că mami merge la serviciu, mai ales că ai stat cu ei zi de zi?

În prima zi la platou, am plecat dimineaţa de acasă şi m-am întors seara târziu. În noaptea aia, Vlad a plâns foarte mult şi am pus-o pe seama faptului că am fost departe de el atâtea ore, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Iar pe Ana am tot pregatit-o în legătură cu plecarea la muncă, dar încă protestează, chiar dacă a înţeles că mami trebuie să muncească, pentru că s-a terminat concediul. Oricum, îmi petrec toată după-amiaza şi seara cu ei, aşa că sunt mulţumiţi.

  • Ce te-a determinat să alegi noua emisiune ”Mireasa”?

Nu am mai prezentat reality-show până acum şi asta mi s-a părut o provocare. Nu mă feresc de provocări, dimpotrivă, îmi place să experimentez. Apoi, a contat enorm şi programul. Ana şi Vlad sunt, încă, mici şi au nevoie de mine. Iar dimineţile, după-amiezele şi serile sunt doar ale lor. Faptul că lipsesc de acasă, practic, în perioada de prânz, când ei se odihnesc, îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată. Iar al treilea motiv ar fi dorul de profesia mea.

  • Ce e diferit la filmări față de perioada de dinainte de pandemie?

Toate s-au schimbat, în ultimele luni. Da, lucrăm cu măşti. Nici nu putem intra în platouri altfel. Şi e normal să fie aşa. Ne protejăm familiile, pe noi şi concurenţii, care sunt izolaţi de lume. Înainte să intre în casa Mireasa, ei au stat în izolare vreme de două săptămâni. Cel mai important e ca toată lumea să fie bine. Altfel, riscăm să închidem emisia.

Emisiunea ”Mireasa”, lider de audiență

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 și sâmbăta, de la ora 13:30, în calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial ”Mireasa”, de la Antena 1, Simona Gherghe aduce în centrul atenției povești de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. Simona Gherghe a început cu dreptul, emisiunea fiind lider de audiență în acel interval orar.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cea de-a doua gală ”Mireasa” s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 2 puncte de rating și 14.6% cotă de piață, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundã, cu o medie de 1.7 puncte de rating şi 12.1% cotă de piaţă.

Citește și:

Băiețelul Simonei Gherghe are cei mai frumoși ochi albaștri: "Prâslea a împlinit 11 luni"

INTERVIU EXCLUSIV Cum arată acum viața Simonei Gherghe: "Va fi un Paște atipic!". Poze adorabile cu cei mici

peter imre corina dănilă jpg
image png
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 9667 JPG
image png
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg