INTERVIU Surpriză uriașă! Corbul a câștigat finala Masked Singer România. Ce vedetă s-a ascuns sub mască

31 octombrie 2020
image
Corbul, Leoaica, Căpcăunul și Panda, cei patru finaliști de la Masked Singer Româniafoto: PRO TV

Așteptarea a luat sfârșit. Cele 4 vedete care au ajuns în finala "Masked Singer România" și-au dat jos măștile vineri seara, 30 octombrie, în ultimul act al competiției de la PRO TV, lămurind toate pariurile, indiciile și pronosticurile. Iată cine a câștigat cel mai secretos show din România! În plus, Click! te invită să citești, la cald, interviuri cu toți cei patru finaliști.

Au cântat, au dansat, au oferit detalii despre viața lor și au făcut spectacol costumate din cap până-n picioare. Leoaica, Panda, Corbul și Căpcăunul, ultimele 4 vedete, s-au demascat vineri seara, 30 octombrie, în Marea Finală Masked Singer România, de la PRO TV. Una singură a plecat însă acasă cu trofeul și cu titlul de cea mai iubită mască. Marea bătălie s-a dat între Corb și Căpcăun, după ce Leoaica și Panda au fost demascați. Câștigătorul primul sezon Masked Singer România este Corbul, iar sub mască s-a ascuns Mugur Mihăescu. 

Leoaica a fost Carmen Simionescu

image
În spatele măștii Leoaicei a fost Carmen Simionescu
 • Click!: Te-ai pregătit intens pentru acest moment. Cât de complicat a fost să dai viață acestui personaj?

Leoaica: Din contră! Rolul Leoaicei mi s-a potrivit mănușă. Dansul este una din pasiunile mele, deci m-am simțit relaxată. De când am devenit mămică, mă simt o adevărată leoaică, deci totul a venit natural.

 • Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

Implic coregrafia în toate show-urile mele, deci cumva eram obișnuită cu asta. Însă greutatea costumului, cagula și capul de leu au schimbat tot.

 • Vorbește-ne despre masca ta. Cât din acest personaj ești tu?

100%! Nu știu dacă cei care mi-au ales personajul au intenționat asta, însă nici un alt personaj nu mi s-ar fi potrivit mai bine.

 • Ti-a fost greu să cânți și să dansezi costumată din cap până-n picioare?

Extrem de greu.

image
Masca simpaticului Panda a fost purtată de Mircea Radu
 • Ce indicii te-au dat de gol?

Indiciile au fost extrem de bine alese, iar asul meu din mânecă a fost concursul de pictură câștigat în Japonia, de care nu știa nimeni.

 • Ce ți s-a părut cel mai greu? Să-ți schimbi vocea ca să nu fi recunoscută?

Cel mai greu a fost să păstrez secretul, pentru că prietenii, oamenii apropiați și mai ales cei de pe Instagram mă bombardau cu mesaje după fiecare emisiune. Tu ești? Tu ești? Mi-a fost extrem de greu să mint. Dar sper că mă vor înțelege.

 • Te-ai sfătuit cu cineva înainte de a accepta să apari în emisiune sau ai ținut secretul?

Am acceptat să apar în emisiune după primele 10 secunde din teaserul de prezentare al showului. Sunt mândră că am făcut parte din premiera celui mai tare show din România.

Panda a fost Mircea Radu

image
Carmen a fost una dintre cele mai apreciate concurente la Masked Singer România
 • Click!: Spune-ne cum a fost această experiență pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Panda: A fost o experiență cu totul nouă, deși e greu de crezut, după atât de mulți ani de văzut și făcut televiziune. Pe lângă asta, a fost solicitantă, încărcată de adrenalină și de neprevăzut. Și amuzantă, desigur, pentru că eram în contact cu regizori, cameramani, detectivi, staff, oameni cu care în viața reală mă tutuiam, pentru că lucrasem cu ei de zeci de ori, dar care nu știau cine se află în spatele măștii și se purtau cu mine ca și cu un străin. Iar eu, la rândul meu, nu le puteam vorbi - cel mult aveam voie să dau din mâini că să mă fac înțeles.

 • Cum te simți acum că ai ieșit din concurs? Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi?

Am intrat în jocul ăsta de televiziune pentru a mă distra și pentru a experimenta ipostaza asta, cu totul nouă, de a fi perceput în funcție de ce știu să fac sau nu, fără a avea din start avantajul brandului, al etichetei - ”A, ăsta e, face asta și asta, știm la ce să ne așteptăm de la el”. Nu am plecat la drum cu ideea de a câștiga - emisia se numește Masked Singer, iar eu nu sunt un singer. Apropo de asta, acolo, din culise, nu am avut ocazia să îi ascult decât pe Vulpoi și pe Leoiacă - niște voci excepționale, nu aveam cum să mă pun eu cu ei. 

 • Prezența ta în emisiune a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus când lipseai de acasă?

Nu a știut decât soția mea, era normal să știe, repetițiile sau filmările începeau dimineața devreme și se terminau seara târziu. 

Corbul a fost Mugur Mihăescu. El a câștigat primul sezon Masked Singer România

image
Mircea Radu a fost încântat de întreaga experiență de la Masked Singer România
 • Click!: Spune-ne cum a fost această experienţă pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măştii?

Corbul: A fost o joacă, o întoarcere la copilărie și știu că de la televizor s-a văzut al naibii de frumos.

 • Cu ce alte măşti ai fi vrut să te duelezi?

M-aș fi duelat cu toate măștile din lume, nu asta era problema pentru mine. Măști să fie! Că de duelat, ne duelam noi.

 • Prezenţa ta în emisiune a fost un secret şi pentru cei apropiaţi. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus când lipseai de acasă?

Nu le-am spus nimic, pentru că nu lipseam de acasă, nevastă-mea era la școală și eu fugeam repede, filmam și mă întorceam. Nu am ținut niciun secret, decât pentru mine.

 • Povesteşte-ne cum a fost experienţa ”plecatului de acasă” şi sosirea la platou. Înţeleg că era o adevărată aventură.

Era o aventură, ca să ajung la filmări parcam mașina într-o locație stabilită. Du-te în dubă, că te aștepta acolo, îmbracă-te, pe urmă te luau bodyguarzii. Dacă mă vedea cineva noaptea când mă întorceam de la filmări, zicea că răpesc niște persoane. A fost frumos, a fost funny.

Căpcăunul a fost Irina Rimes

image
Mugur Mihăescu a fost Corbul și a câștigat Masked Singer România
 • Click!: Spune-ne cum a fost această experienţă pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măştii?

Căpcăunul: Este foarte cald în interior, masca te împiedică să te miști liber și presupune mult mai mult efort pentru o mișcare pe care de obicei o faci cu ușurință. Greutatea măștii te face să te simți după două ore de filmare ca după o zi întreaga de muncă fizică. Deci, da, din punct de vedere fizic acest show a fost greu. Din punct de vedere emoţional, a meritat fiecare picătură de transpirație.

 • Cum te simţi acum ca ai ieşit din concurs? Cu ce alte măşti ai fi vrut să te duelezi?

Sincer, nu am avut timp să evaluez prestațiile colegilor mei, eram prea ocupată să îmi învăț noul corp, să mi-l și însușesc ca și cum aș fi fost mereu așa. Ce ține de dueluri, Căpcăunului cred că i-ar fi plăcut oricând să piardă în fața Leoaicei. Ba chiar cred că s-a îndrăgostit de Leoaică și i-a cerut mâna pe scenă.

 • Prezenţa ta în emisiune a fost un secret şi pentru cei apropiaţi. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus când lipseai de acasă?

Toți cunoscuții, prietenii, familia credeau că fac ore de dans. S-au și mirat având în vedere că eu n-am avut niciodată treabă cu dansul.

 • Povesteşte-ne cum a fost experienţa ”plecatului de acasă” şi sosirea la platou. Înţeleg că era o adevarată aventură.

A fost una dintre cele mai plăcute experiențe din viața mea, m-am simțit foarte specială, foarte importantă. Eram dusă și adusă cu bodyguarzi care nu aveau voie să vorbească cu mine, iar eu fiind obligată în aceeași măsură să nu vorbesc cu ei, n-am putut să mă abțin de la a mă simți foarte importantă și greu de atins. Puteam să-mi fac în capul meu o grămadă de scenarii, toate se pliau cu situația în care eram, uneori îmi imaginam că sunt răpită și dusă într-un loc ascuns, alteori că sunt un mare mafiot și merg să recuperez niște bani. Mă simțeam ca în filme, am și o imaginație bogată.

Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
florin calinescu png
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
MicrosoftTeams image (12) png
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg