Între pozele astea au trecut 12 ani. Elena Cârstea și soțul arată ca in ziua nunții


    2006 - Elena Cârstea şi Glenn au făcut nuntă în SUA
2006 - Elena Cârstea şi Glenn au făcut nuntă în SUA

Celebra solistă Elena Cârstea a sărbătoreşte azi (27 martie) 12 ani de căsnicie alături de americanul Glenn Muttart, iar fotografiile de la nunta de pomină din Florida, dar și de acum, fac furori pe contul ei de Facebook. Relația lor a fost zguduită de multe necazuri, însă s-au ajutat reciproc, semn că artista și-a găsit un soț bun de pus la rană.

”Mă bântuie melancolia, iubitul meu soț Glenn”, a scris Elena Cârstea, în dreptul fotografiei realizată în 2006, când a devenit mireasa omului iubit. Nimeni nu se aștepta ca artista cu voce de aur să se mărite, căci trecuse prin câteva decepții amoroase, dar și printr-o căsnicie scurtă, ca o ploaie de vară, cu omul de afaceri Ionuț Laza, și deja ajunsese la o concluzie amară: ”Toți bărbații sunt niște mitocani”. Decizia ei de a se muta la Florida, împreună cu Sanda (20 de ani) și cu Adriana (18 ani), s-a dovedit a fi una inspirată, căci Glenn este un tată de nota zece pentru cele două fiice ale Elenei.


    2018 - Dragostea îi ţine în formă pe Elena şi pe Glenn
2018 - Dragostea îi ţine în formă pe Elena şi pe Glenn

Mai mult, el i-a fost artistei un real sprijin moral, în 2009, când artista a fost diagnosticată cu anevrism cerebral și trecut printr-o operație complicată la cap. În semn de recunoștință, după ce s-a însănătoșit, ea și-a dorit să-l ajute pe Glenn, la cheltuielile casei. A vânduri parfumuri în mall, a mai susținut concerte pentru Diaspora, însă cel mai bine îi merge ca agent imobiliar, ocupându-se de vânzarea vilelor din America. Elena a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Glenn, într-un recent interviu pentru Kanal D: ”Am învățat să ne menajăm unul pe celălalt. Dacă eu nu am chef să spal vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu. Deci ne menajam tot timpul unul pe celălalt. Glenn îmi aduce flori tot timpul, face niște chestii foarte draguțe. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez și mai mult gesturile lui. Îmi aduce flori aproape în fiecare săptămână, mă mai scoate în oraș. Mai vine de la serviciu și spune: „Hai, acum mergem la masă" sau mai știu eu te miri pe unde și le iubește pe fete. Pentru mine asta e cel mai important". Dar, și ea i-a fost aproape acum doi ani, când Brett, fiul cel mare al lui Glenn, a murit la doar 30 de ani, în urma consumului de droguri. La scurtă vreme, a încetat din viață și sora cântăreței, Ofelia, după ce a pierdut bătălia cu o boală nemiloasă, la 48 de ani. 


    Glenn are o relaţie excelentă cu fetele soţiei salefoto: arhivă personală
Glenn are o relaţie excelentă cu fetele soţiei salefoto: arhivă personală
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg