Ioan Gyuri Pascu, readus pe scenă, la 8 ani de la moartea lui, prin intermediul Inteligenței Artificiale. Anunțul trupei Divertis

Ultima actualizare:

Trupa Divertis revine pe scenă cu un spectacol cu totul aparte. Este deosebit pentru că din componența trupei va face parte și regretatul actor Ioan Gyuri Pascu, de la a cărui moarte se împlinesc aproape 8 ani. Îndrăgitul artist va „urca” din nou pe scenă, iar acest lucru va fi posibil prin intermediul Inteligenței Artificiale. Spectacolul va avea loc la Sala Radio.

„Cui nu-i lipsește Gyuri Pascu?”

image

Trupa de umor politic Divertis i-a încântat pe români mai bine de un sfert de veac, iar spectacolele, oriunde aveau loc în țară, se țineau cu sălile arhipline. Liderul trupei, Toni Grecu, a anunțat că se va pune în scenă un nou spectacol, despre care a spus că va fi de o emoție aparte.

A dat câteva detalii, dar nu a dezvăluit toate surprizele.

„În spectacolul nostru vor exista mai multe surprize. Nu le putem dezvălui din motive lesne de înțeles. Dar ele își vor face simțită prezența. Cui nu-i lipsește Gyuri Pascu?”, a declarat Toni Grecu pentru Playtech.ro.

Regretatul actor Ioan Gyuri Pascu va putea fi văzut din nou pe scenă, iar acest lucru va fi posibil cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Astfel, momente cu talentatul Gyuri Pascu, înregistrate cu douăzeci de ani în urmă sau poate chiar mai bine, vor avea parte de o nouă lansare.

„Dacă nu credeam în forța noastră, în faptul că mai avem ceva de spus, nu aș fi lucrat, împreună cu colegii mei, la crearea unui asemenea spectacol. Vom aduce în prim plan o conferință cu show, în care vom trece în revistă istoria comediei politice de la noi din ultimii 35 de ani.

Vom avea o serie de inserturi și exemplificări live. Am prezentat deja showul în diaspora românească, dar la noi va fi ceva cu totul nou! Spiritul nostru e la fel de viu, chiar dacă modalitatea de transmitere a mesajelor a suferit schimbări. Dar asta se datorează faptului că și viețile noastre s-au schimbat.

Ceva anume nu s-a schimbat însă și-i invităm pe cei care ne-au fost alături în ani să redescopere ce anume!”, a adăugat Toni Grecu, la Playtech.

El a dezvăluit și faptul că toți cei patru șefi de stat ai României de după 1989, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis, vor „căpăta” viață într-un anume fel în noul spectacol Divertis.

„Să fim veseli, ca să nu fim triști”

Trupa Divertis se reunește cu o parte dintre membrii ei la 15 ani de la destrămarea ei.

Momentul revenirii se va consuma pe 6 aprilie, la Sala Radio din Capitală, o dată cu premiera spectacolului „Să fim veseli, ca să nu fim triști”, un show-hibrid marca Divertis, subintitulat „Umor, prostie și fake news din `89 până astăzi”.

Alături de Toni Grecu vor mai urca pe scenă alți trei componenți de marcă ai trupei Divertis, Doru Antonesi, Ioan T. Morar și Valentin Darie.

„Nu mai putem discuta de impactul spectacolelor noastre de altădată. Asta și fiindcă umorul politic s-a schimbat. Și nu doar la noi, ci în lumea întreagă. De aceea am gândit și un alt tip de spectacol, în săli de dimensiuni mai mici, în care mesajul nostru va ajunge mai repede la spectactori”, a mai spus Toni Grecu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net