Ioana Boureanu își joacă părinții pe degete! Decizie de ultimă oră! Mama ei nu îi mai acceptă nazurile

Ultima actualizare:

    Ioana stă cu mama ei pentru că-i oferă libertate, dar îşi vizitează tatăl când nu mai are bani de buzunar
Ioana stă cu mama ei pentru că-i oferă libertate, dar îşi vizitează tatăl când nu mai are bani de buzunar

Chiar dacă a decis să se mute la mamă după ce tatăl său i-a aplicat o corecţie, iată că Ioana Boureanu nu poate sta departe nici de cel care a crescut-o timp de cincisprezece ani. În urmă cu două săptămâni, adolescenta s-a întors în vechiul cămin.

La vârsta de 16 ani, Ioana Boureanu a reaprins vrajba între părinţii ei. Joi, a avut loc un nou termen în procesul pentru custodia ei, care se desfăşoară la Judecătoria Sectorului 6. Din septembrie şi până-n prezent, adolescenta locuieşte la mama ei, Irina, după ce şi-a acuzat tatăl de violenţă, fugind astfel din casa în care a locuit timp de cincisprezece ani. Surpriză însă, tânăra a hotărât să-şi ierte tatăl şi să se întoarcă la el.

Ce-i drept, liceanca îşi joacă părinţii pe degete şi face un fel de ping-pong cu ei: o preferă pe mami pentru că-i oferă libertate, însă l-a iertat pe tati fiindcă-i dă bani! ”Mama ei nu-i dă bani. Ioana se împrumută pentru mâncare, pentru ieşirile în oraş cu prietenii. La un moment dat, Ioana i-a spus maică-sii ”dacă nu-mi dai bani, nu mă mai duc la şcoală”, iar  Irina i-a spus ”ia, să te văd!”. S-a întors la tatăl ei, însă nu definitiv. A dormit acolo, a venit de mai multe ori să mănânce cu el. Tatăl ei i-a dat bani de buzunar, i-a activat cartela pentru că mama ei o lăsase fără telefon. E normal să se intereseze de ea, să ştie pe unde umblă. Ioana avea oră de venit din oraş la 10 seara, dar fără ca mama ei să se intereseze unde se duce”, ne-au declarat surse din apropierea familiei Boureanu.

Monica Tatoiu ne-a confirmat aceste lucruri, chiar joi, când s-a prezentat în calitate de martor în proces. ”Da, Ioana s-a întors la taică-su, dar pentru bani”.

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png