Ioana Dichiseanu a suferit după despărţirea de soţul grec! Cine a ajutat-o să treacă peste

2 aprilie 2015
article img
Ioana Dichiseanu a divorţat la notar, după şase ani de mariajFOTO: Arhiva personală

Ioana Dichiseanu (27 de ani) a divorţat anul trecut de soţul de origine greacă. Aceasta a mărturisit, recent. într-o emisiune televizată, că i-a fost foarte greu şi a suferit enorm după despărţire.

Cei care au ajutat-o să meargă mai departe au fost chiar părinţii ei, Simona Florescu şi Ion Dichiseanu.

''Părinţii sunt cei care m-au ajutat să trec peste divorţ şi peste momentele grele din viaţa mea. Pe tata nu l-am auzit niciodată să se plângă chiar dacă avea probleme de sănătate. Eu am o relaţie foarte apropiată cu ei. Amândoi mi-au insuflat acest optimism. Am 27 de ani. Ştiu că par mai matură de atât'', a spus Ioana Dichiseanu pentru Antena Stars.

A divorţat după şase ani de iubire

Ioana şi grecul Ilias Makos s-au căsătorit în urmă cu şase ani, topiţi unul după celălalt şi convinşi că vor rămâne împreună toată viaţa. Din motive doar de ei ştiute, n-a fost aşa. Decizia separării a căzut ca un trăsnet asupra familiilor şi nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Cei doi au divorţat de comun acord, anul trecut, în noiembrie, la notar.

Se iubeşte cu Adrian Artene

Deşi fostul soţ, grecul Ilias Makos, a acuzat-o pe Ioana Dichiseanu că l-a înşelat, aceasta a negat cu vehemenţă că ar fi avut o relaţie în timpul căsniciei.

Tânăra de 27 de ani recunoaşte că are un nou iubit, dar spune că a început o relaţie cu el după divorţ. Este vorba despre jurnalistul Adrian Artene, fost iubit al prezentatoarei Octavia Geamănu.

"Relaţia mea a început după divorţ, eu nu am avut relaţii extraconjugale. Da, este vorba despre Adrian Artene", a declarat Ioana, în exclusivitate pentru Click!