Ioana Dichiseanu, noi detalii despre starea tatălui său, internat la ATI: „E o minune că trăiește”

Ultima actualizare:

    Ion Dichiseanu este internat de la începutul anuluiFoto: arhivă Click!
Ion Dichiseanu este internat de la începutul anuluiFoto: arhivă Click!

Ion Dichiseanu (87 de ani) este internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, încă de la începutul anului. Ioana Dichiseanu, fiica actorului, a dat ultimele detalii despre starea de sănătate actuală a marelui actor, pe care-l așteaptă să se întoarcă acasă cât mai repede.

Ion Dichiseanu se află pentru a doua oară în stare critică, acesta fiind internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Noile probleme de de sănătate ale marelui actor s-au declanșat în luna decembrie 2020, după ce actorul a făcut o analiză medicală, o bronhoscopie, la o clinică privată din Capitală.

„O bacterie i-a provocat o pneumonie severă bilaterală”

„Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit. A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat fiica actorului la emsiunea Exclusiv Vip de la Prima TV.

„Noi toți ne-am vaccinat”

Ioana Dichiseanu a primit asigurări de la medici că tatăl său va veni în curând acasă. Ea a negat cu vehemență că marele actor ar fi fost infestat cu virusul Covid. „Îl mulțumesc lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare. Nu a fost o infecție simplă, dar nu fost Covid. El s-a ferit, s-a păzit, purta în permanență mască, evita aglomerația. Chiar îmi spunea că abia asteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat. Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici”, a mai spus aceasta.

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net