Ioana Filimon, după ieșirea din Ferma: „Vreau să slăbesc pentru că particip la Miss”

17 mai 2019
image
Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă de la "Ferma"

Cea mai sexy concurentă din „Ferma – Un nou început”, Ioana Filimon, a ieşit pentru a doua oară din competiţie, după duelul cu Diana Belbiţă, difuzat la PRO TV în ediția de joi, 16 mai. Următoarea ei oprire? Un concurs de Miss, în Beirut, Liban! Fostă Miss România – 2016, Ioana Filimon (27 de ani) ne-a răspuns prompt la câteva întrebări şi ne-a povestit ce planuri are şi ce va urma pentru ea în carieră.

Click!: Ai fost eliminată a doua oară din „Ferma – Un nou început”. Cum a fost eliminarea asta?

Ioana Filimon: Este foarte diferită această eliminare faţă de prima. Presiunea a fost mult mai mare de această dată pentru că nu eram pregătită psihic să ma duelez cu o prietenă, dar și pentru că mai era așa puțin până în finală şi îmi doream foarte mult să rămân cât mai mult timp în fermă.

Ca model ai mai făcut baie în ciocolată sau în noroi?

Nu am mai făcut niciodată baie în noroi sau în ciocolată, dar cu siguranță voi merge la împachetări în ciocolată. Mi-a plăcut cum mi-am simțit pielea după acea „baie”!

Ai avut mai multe look-uri. Care ţi-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult îmi plăcea să îmi prind părul într-un coc lejer. Aşa nu mă incomoda părul în treburile zilnice și îmi plăcea cum arătam așa. Îmi place mai mult culoarea mea naturală, de aceea am renunțat la blond. Am fost trei ani blondă.

Matei Negrescu i-a lăsat Ioanei Filimon numărul lui de telefon

Cu cine vei rămâne in relaţii din Ferma şi cu cine nu?

Voi rămâne prietena cu majoritatea concurenților (cu excepția Otnielei).

Crezi că vei păstra relaţia cu Cătălin Moroşanu şi cu Matei Negrescu?

Sunt convinsă ca voi păstra legătura cu „Moro”, a fost alături de mine pe tot parcursul fermei. Și cu Matei voi păstra legătura, dar strict ca amici, chiar dacă el mi-a lăsat numărul de telefon în speranța ca îl voi suna când părăsesc ferma.

image
Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă de la

Ioana Filimon s-a tuns singură, a mâncat clătite pe săturate și s-a întors în brațele iubitului

Ce ai făcut în săptămâna în care ai stat afară din concurs?

Am mâncat multe clătite, în jur de 12, și mi-am tăiat părul singură. Am avut nevoie de o schimbare făcută cu mâna mea! Nu am stat pe telefon, nu am simțit nevoia. Voiam doar să stau cu prietenii apropiați, cu iubitul meu, să stau și să povestesc toată experiența din fermă.

Ce ţi-ai dori să faci în continuare în carieră?

Acum mă pun pe slăbit, pentru ca luna viitoare (în perioada 8-28 iunie) voi participa la un concurs de internațional de miss, în Beirut, iar după ce mă voi întoarce de acolo voi vedea ce colaborări voi accepta.

6 lucruri pe care le-a făcut Ioana Filimon în reality-showul „Ferma”

Ioana Filimon a tăiat lemne, a făcut baie în ciocolată şi apoi ei i s-au alăturat Florin Pastramă şi Otniela Sandu. A trebuit să facă față probei în noroi şi să transporte noroi între sâni. A dus în gură suc stors de Matei, ca să umple un recipient la una dintre problele pe care le-a avut. Plus că Ioana a făcut baie în cele mai sexy costume. La început a făcut baie şi împreună cu Jorge, cu care se cunoștea de la emisiunea „Superpotriveala” (Kanal D).

Citește și:

Ferma 2019. Duel: Ioana Filimon a fost eliminată de Diana Belbiță!

Ce complex are Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă de la «Ferma 2019»

kourtney kardashian travis barker (1) jpg
cub pepe png
iumor jpg
alexandra stan sexy png
andreea balan (2) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger (2) jpg
FotoJet (1) jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (5) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg