Ioana Ginghină îți spune cum să ai o siluetă perfectă

Ultima actualizare:

    Ioana Ginghină
Ioana Ginghină

Ioana Ginghină îți dă 5 ponturi cu ajutorul cărora îți poți menține greutatea ideală și când stai acasă. Actrița își ține greutatea sub control pentru că este atentă ce mănâncă și respectă cu sfințenie anumite intervale orare pentru mese și gustări. Cele 5 ponturi oferite de Ioana Ginghină sunt universal valabile pentru femei și bărbați. Dacă pui în aplicare sfaturile actriței, ai toate șansele să revii la serviciu nu doar cu chef de muncă, dar și cu o siluetă de invidiat.

Actrița a dezvăluit, pentru constantips.ro, câteva dintre secretele unui corp sănătos și frumos. 

Ioana Ginghină a pus dulciurile pe "lista neagră" 

Care sunt cele 5 ponturi care te ajută să îți menții silueta în stare perfectă, chiar dacă trebuie să stai acasă?

Ioana Ginghină: 1. Cântărește-te zilnic, astfel îți poți tine greutatea sub control. 2. Mănâncă până în ora 18.00 sau lasă 14 ore între masa de seară și cea de dimineață. 3. Nu combina carnea decât cu legume, carbohidrații (pâine, paste etc.) mănâncă-i separat. 4. Consumă dulciuri până în ora 12.00-14.00. 5. Fă mișcare, chiar și izometrie (exerciții statice care nu modifica lungimea mușchiului și cresc forța și rezistența musculaturii – n.r.), dar nu sta!

Ce obiceiuri eviți în această perioadă?

Ioana Ginghină: Încerc să mă țin de principiile de mai sus. Dar nu pot spune că evit ceva anume. Încerc să reduc zahărul. Am făcut ceva excese de Paște.

IOANA GINGHINĂ ARE O SILUETĂ PERFECTĂ DUPĂ CE A RENUNȚAT LA PÂINE ȘI ZAHĂR

Cum îți menții greutatea?

Ioana Ginghină: M-am îngrășat un kilogram, dar încerc să îl dau jos acum, încercând să elimin din alimentație zahărul și pâinea.

Ce sporturi practici acasă și cât timp aloci zilnic mișcării?

Ioana Ginghină: Mi-am amenajat acasă o mică sală, am bicicletă eliptică, greutăți, stepper și tot felul de accesorii, așa că lucrez alternativ. Nu pot spune că fac sport zilnic, dar mă antrenez de trei-patru ori pe săptămâna câte 45-50 de minute.

Citește mai multe despre cum își menține Ioana silueta pe constantips.ro

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net