Ioana Ginghină l-a dat uitării pe Alexandru Papadopol şi iubeşte din nou: «Sunt îndrăgostită»

Ultima actualizare:
Daniel Tudorică a fost primul soţ al Ioanei Ginghină
Daniel Tudorică a fost primul soţ al Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină, în vârstă de 42 de ani, a divorţat de Alexandru Papadopol după 12 ani de mariaj, în vara anului trecut. Dacă actorul şi-a găsit fericirea repede în braţele colegei sale de breaslă, Adriana Irimescu, Ioana a trecut printr-o etapă dificilă în care s-a luptat cu depresia, anxietatea, insomnii şi atacuri de panică. Iată că, după luni întregi în care nu a fost în cea mai bună formă, a apărut soarele şi pe strada actriţei. Ea a fost cea care a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că iubeşte din nou şi se simte optimistă în ceea ce ăi va rezerva viitorul.

Ioana Ginghină şi Alexadru Papadopol au divorţat în vara anului trecut, după un mariaj de 12 ani. Despărţirea nu a fost una simplă, iar Ioana a fost profund afectată de modul în care s-a încheiat cel de-al doilea mariaj al său. Actriţa a apelat la un psiholog pentru a putea depăşi mai uşor perioada dificilă, s-a concentrat asupra proiectelor personale şi fiicei sale, care îi este un ajutor de nădejde. În plus, a lucrat intens şi asupra formei fizice, iar acum se mândreşte cu talia de viespe.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au fost căsătoriţi 12 ani
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au fost căsătoriţi 12 ani

Munca depusă şi atitudinea de învingătoare par să fi dat roade, căci soarele a început să răsară şi pe strada sa! Potrivit unei declaraţii oferite chiar de actriţă în platoul unei emisiuni ea nu mai este singură, ba chiar trăieşte din nou fiorii iubirii alături de un bărbat a cărui identitate nu a vrut să o divulge.”Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri.” a spus Ioana Ginghină. 

Ioana Ginghină s-a căsătorit, pentru prima dată, la 21 de ani 

Ioana Ginghină a purtat numele de Papadopol între anii 2007 şi 2019, însă Alexandru nu a fost primul său soţ. Actriţa a ajuns pentru prima dată în faţa ofiţerului stării civile atunci când avea doar 21 de ani. A trăit o poveste de dragoste intensă şi a s-a căsătorit fără a sta prea mult pe gânduri, răspunzând provocării lansate de iubitul din acea vreme. Iată ce a dezvăluit Ioana despre primul mariaj. 


    Daniel Tudorică a fost primul soţ al Ioanei Ginghină Foto: Arhivă personală
Daniel Tudorică a fost primul soţ al Ioanei Ginghină Foto: Arhivă personală

„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit. De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit, poate atunci eram mai disperată. Puțină lume știe că eu am mai fost măritată o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să ne căsătorim. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ‘ok, hai să ne căsătorim!’. Mi s-a părut comic! Am depus acte, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici!”, a dezvăluit Ioana Ginghină pentru Viva.ro.

Citeşte şi

Papadopol e istorie. Ioana Ginghină se gândește la viitor: "Îmi doresc să vină prințul meu"

Ioana Ginghină, sexy la piscină după despărțirea de Papadopol

image
image
image
image
image
image
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
 Luminița Anghel s-a dat pe mâinile unui medic în care a avut încredere
image
actualitate.net
image
actualitate.net