Ioana Maria Moldovan revine pe micul ecran. Prezintă „Times New Roman”, la Prima TV

Ultima actualizare:

    Ioana Maria Moldovan s-a acomodat rapid cu noul platou de televiziune, dar și cu noii colegifoto: Prima TV
Ioana Maria Moldovan s-a acomodat rapid cu noul platou de televiziune, dar și cu noii colegifoto: Prima TV

Nu poate sta departe de televiziune, marea ei dragoste, așa că, după despărțirea din primăvară de postul tv ACASĂ, Ioana Maria Moldovan (32 de ani) a bătut palma recent cu Prima TV.

Frumușica blondă va prezenta, din 19 octombrie, în fiecare duminică, de la orele 19.00, emisiunea de știri umoristice „Times New Roman TV”: „Este un proiect nou pentru mine. Este un nou început, alături de niște oameni foarte talentați, care m-au primit cu inima deschisă. Eu îi urmăream pe băieții de la Times New Roman și îmi place foarte mult umorul lor. Nu trece nici o zi fără să râd cu poftă citind știrile scrise de ei. Ne-am înțeles foarte bine de la prima întâlnire, am avut chimie și de acolo în colo restul a fost ușor”, a declarat Ioana, pentru Click!

Ioana Maria Moldovan are o experiență de peste zece ani în televiziune. Și-a început cariera la Târgu Mureș, imediat după absolvirea Facultății de Litere. Mai bine de opt ani, Ioana a prezentat emisiunea „Poveștiri Adevărate”, de la postul tv ACASĂ, unde i-a avut colegi pe Dragoș Stănescu, Radu Vâlcan și Dan Cruceru.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png