Ioana Tufaru nu mai doarme în parc. Gigi Becali i-a dat o garsonieră!

Ultima actualizare:

    Ioana Tufaru este însărcinată în cinci lunifoto: arhiva personală
Ioana Tufaru este însărcinată în cinci lunifoto: arhiva personală

Lucrurile încep să intre pe făgaşul normal în viaţa fetei regretatei Anda Călugăreanu. Ioana Tufaru, însărcinată în cinci luni, a primit o locuinţă în care poate sta cu iubitul ei, Ionuţ. Până în urmă cu doar câteva zile, tânăra dormea pe bancă în parc.

Sensibilizat de situaţia în care au ajuns Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, şi iubitul ei, Ionuţ, Gigi Becali s-a oferit să-i ajute. Latifundiarul din Pipera a văzut la tv drama tinerei, alungată de socru din casă şi pentru ca aceasta să aibă un acoperiş deasupra capului şi să-ţi poată creşte bebeluşul care urmează să vină pe lume până la finele anului, omul de afaceri i-a oferit o garsonieră la un cămin. 

Ioana Tufaru nu se aştepta să primească o casă

Tânăra a fost impersionată de gestul lui Gigi Becali, cu atât mai mult cu cât nu se aştepta la o astfel de minune. 

"Faptul că este vorba de fata Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru a contat, dar nu într-o mare măsură. Este o femeie care poartă în pântece un copil, iar eu trebuie să fac ceva. Dumnezeu m-a îndrumat. Nu i-am cumpărat încă garsoniera. Va locui într-un loc unde stau mai multe persoane, un om de-al meu se va ocupa să meargă la doctor, la ecograf, la analize. (...) Vor sta la un cămin cu mai multe garsoniere, e curat, au toate condiţiile. O să rezolv problema. Să mă sune socrul ei şi să-i dau eu banii daca au furat bani! Îi dau banii şi să îi ierte. Mă costă mai puţin decât garsoniera! Aşa îi dau banii şi unesc şi familia", a declarat Gigi Becali, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Ioana Tufaru a trăit din mila trecătorilor

După ce au rămas fără un acoperiş deasupra capului, Ioana Tufaru s-a descurcat extrem de greu. Fiica Andei Călugăreanu a trăit din din mila trecătorilor şi părea că nu găseşte nicio soluţie pentru a ieşi din impas. Lucrurile s-au complicat pentru ea la scurt timp după ce a rămas însărcinată. Când a aflat că tânăra va aduce pe lume un copil, socrul acesteia a dat-o afară din casă. Nici pe fiul lui, Ionuţ, nu l-a menajat, aşa că cei doi au dormit sub cerul liber.  "E o tragedie ce se întâmplă. Am rămas fără bani şi nu avem unde să ne ducem. Am stat în chirie în 23 August, dar, din cauza unor probleme, a trebuit să plecăm. De zece zile dormim aici, în parc. Oamenii ne aduc mâncare aproape zilnic şi le mulţumim. Nimeni nu este obligat să ne ajute”, spunea Ioana Tufaru până să primească o mânî de ajutor de la Gigi Becali. În prezent, cei doi trăiesc din ajutorul social pe care îl încasează Ioana, în valoare de 400 de lei, precum şi din salariul de gunoier al lui Ionuţ, însă sunt foarte fericiţi. Omul de afaceri le-a promis că atâta timp cât vor locui la cămin îi va scuti şi de plata facturilor la utilităţi, ceea ce înseamnă o economie considerabilă la bugetele lor şi aşa mici. Ioana a lucrat în trecut ca menajeră şi mai apoi la o florărie. 

Ioana Tufaru, umilită în ultimul hal la tv

În urmă cu doi ani, Ioana Tufaru a fost pusă într-o situaţie stânjenitoare. Fiica Andei Călugăreanu a primit din partea Adrianei Bahmuţeanu oferta de a face curat în grădina casei pentru ceva bani. A mers acasă la vedeta tv, însă acolo lucrurile au luat o adevărată întorsătură pentru ea. A fost certată că este leneşă şi murdară. În imagini, Ioanei Tufaru i se spune că ar trebui să locuiască în Congo sau în Jamaica pentru că acolo lenea e la rang de stat. După ce a strâns mizeria din curte, Adriana Bahmuţeanu a ţinut să-i controleze igiena. Fosta soţie a lui Prigoană a căutat-o  în urechi precizând că este nespălată şi că are clei, a pus-o să-şi arate picioarele şi chiloţii. Apoi i-a spus că îi este silă să se uite la ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net