Ion Dichiseanu a fost externat. Ce spun medicii despre starea de sănătate actorului


    Actorul Ion Dichiseanufoto: arhiva Click!
Actorul Ion Dichiseanufoto: arhiva Click!

Vești bune despre marele actor Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani. Acesta a fost externat, două săptămâni petrecute la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Nu a avut Covid, ci o pneumonie severă.

A dat emoții familiei și celor care îl admiră, dar veștile sunt bune acum în ceea ce îl privește pe Ion Dichiseanu. Potrivit Antena 3.ro, actorul a fost externat din spital luni după-amiază, după ce a reușit să se recupereze în urma unei pneumonii severe, pe fondul imunități scăzute datorate vârstei. Când a fost internat, Dichi avea saturația de oxigen foarte mică și a fost intubat. Sursa citată mai scrie că actorul este în stare foate bună, este jovial, iar medicii consideră că recuperarea a fost una miraculoasă, având în vedere vârstă înaintată. Familia lui Ion Dichiseanu le-a transmis jurnaliștilor de la Antena 3 că prima vizită pe care actorul o va face va fi la nepoțica lui de cinci ani, Anastasia.

Nu doar familia l-a așteptat acasă pe Ion Dichiseanu, ci și regizorul Radu Nema, care speră să reia împreună, cât mai curând, filmările la "Fabrica de ciocolată". "Totul este pregătit. Aștept nerăbdător și arzător să se facă bine, sa se întoarcă acasă, iar medicii să îi permită să începem filmarea", a declarat pentru Click! regizorul Radu Nema.

Citește și:

EXCLUSIV Ion Dichiseanu, tot cu fosta soție și la 12 ani de la divorț. Ce spune actorul despre relația cu Simona Florescu

Ion Dichiseanu: «Fac şi duș cu țigara în gură»

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg