Ioniţă de la Clejani, 30 de zile pieton că s-a luat în gură cu poliţiştii

Ultima actualizare:

    Ioniţă de la Clejani  conduce un bolid  BMW X5 de 60.000 €
Ioniţă de la Clejani conduce un bolid BMW X5 de 60.000 €

Se ţin belelele scai de familia lăutarului Ioniţă de la Clejani. După ce Fulgi, fiul artistului, a rămas fără permis auto, pentru că se credea vitezomanul Gică, iată că, la nici o lună distanţă, şi Ioniţă a comis-o. Motivul? N-a acordat prioritate pietonilor şi a refuzat cu îndârjire să prezinte actele la control. Show-ul de luni, din zona Vitan, a fost de pomină.

Tot mai multe vedete se cred regii străzilor şi ignoră cu desăvârşire regulile de circulaţie. Iată însă că poliţiştii de la Rutieră nu ţin cont de statutul de VIP al şoferilor şi au trecut la măsuri drastice. Luni, a fost rândul lui Ioniţă de la Clejani să dea socoteală în faţa oamenilor legii, după ce, în jurul orelor 14.30, n-a acordat prioritate pietonilor din zona Poşta Vitan. A refuzat şi să prezinte actele la control, pe motiv că nu le-ar avea la el, iscând în stradă ditamai scandalul.

Apoi, a postat pe contul de Facebook un atac dur la adresa poliţiştilor cu care s-a contrat: “Azi, în jurul orei 14.30, mi-am simţit viaţa pusă în pericol. Am fost agresat fizic şi verbal, fără să am nici o vină. Acum sunt la spital, sub atenta supraveghere medicală! Pentru cine caută la mine altceva decât adevărul: eu nu consum niciodată alcool când sunt la volan! De altfel, am şi săpat o temniţă adâncă acestui viciu în viaţa de zi cu zi. Sunt un om serios şi cu respect faţă de cei din jur! Sunt un om de bune moravuri şi nu mi-am permis niciodată să încalc legile ţării sau pe cele ale moralei!”.

Şi Fulgi, fiul lui, a întărit spusele lui Ioniţă:  „Tatăl meu a fost agresat fizic şi verbal de către poliţie! Picioare, pumni etc.. O violenţă extraordinară din partea unor oameni ai justiţiei!”.  Iată însă că surse din cadrul Brigăzii Rutiere ne-au oferit o cu totul altă variantă: “N-a fost vorba nici o clipă de abuz. Totul este inventat. Luni, în jurul orei 14.00, Ioniţă de la Clejani se afla în zona Poştei Vitan, la volanul unui BMW X5, a vrut să vireze la stânga şi nu le-a acordat prioritate pietonilor. Un echipaj de la Rutieră care se afla în patrulare l-a oprit pe şofer. Acesta nu a dorit să se legitimeze, nu a arătat documentele, asigurarea maşinii, pe motiv că nu le are la el, a început să înjure, să facă scandal şi a vrut să plece. Poliţistul a chemat în ajutor alte două echipaje şi i-au fost ridicate numerele de înmatriculare până când a venit cineva cu actele”. Oamenii legii ne-au spus şi ce măsuri au fost luate: “Pentru refuzul de legitimare, conducătorul auto a fost amendat pe Legea 61, care sancţionează faptele de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar pentru neacordare de prioriate la trecerea de pietoni i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile. Amenda este între 100 şi 500 de lei”. Luni, după circul din trafic, Ioniţă de la Clejani a fost transportat la spital, de către un echipaj al SMURD, pe motiv că nu se simţea bine. Iar soţia lui, Viorica, venită în fugă de acasă, ca să-şi susţină bărbatul, a făcut un puseu de tensiune.

Fiul lui a rămas fără carnet, fata conduce cu căţelul în braţe

Şi copiii Clejanilor, Margherita (23 de ani) şi Fulgi (18 ani), se cam distrează în trafic. Bruneta a fost surprinsă la volan în timp ce fuma sau vorbea la telefon, ori îşi ţinea căţelul în braţe. Ba, la un moment dat, chiar moţăia la semafor, cu ochii închişi, din cauza oboselii. Iar Fulgi, care şi-a luat permisul în ianuarie 2016, imediat ce a împlinit vârsta de 18 ani, a făcut-o de oaie, la începutul lunii mai. Atunci, teribilistul puşti a trebuit să predea actele  la Poliţie, după ce a fost surprins pe radar conducând cu 175 de kilometri pe oră, în buricul Capitalei, mai exact pe Splaiul Unirii.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net