Ioni╚Ť─â de la Clejani ├«╚Öi ap─âr─â fiica ╚Öi nevasta: ÔÇťMargherita a avut o c─âdere de calciu. Viorica e ca o leoaic─âÔÇŁ

23 mai 2020
image
Familia Clejanilor, în formulă completăFoto: Arhivă personală

S├ómb─ât─â, 23 mai, zi agitat─â ├«n familia Clejanilor. Dup─â ce Margherita, fiica lui Ioni╚Ť─â ╚Öi a Vioric─âi, a provocat diminea╚Ť─â un accident rutier, pe fondul consumului unor subtan╚Ťe interzise, a venit r├óndul p─ârin╚Ťilor ei s─â dea explica╚Ťii. Mama fetei a reac╚Ťionat virulent, ├«ns─â Ioni╚Ť─â, mai temperat, a ie╚Öit spre sear─â s─â le scuze pe am├óndou─â.

Ziua de s├ómb─ât─â a ├«nceput prost pentru Margherita de la Clejani, care a provocat un accident, ├«n jurul ore 06.00, pe bd. Gheorghe ╚śincai din Capital─â. Testul cu aparatul alcooltest a ie╚Öit negativ, ├«ns─â problemele au ap─ârut dup─â testarea cu aparatul DrugTest, care a indicat prezen╚Ťa ├«n organism a substan╚Ťelor psihoactive. Fata Clejanilor a ajuns la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice, iar poli╚Ťi╚Ötii i-au ├«ntocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influen┼úa substan┼úelor psihoactive.

image
Reporterii au fost puși pe fugă de Viorica de la Clejani

Viorica i-a stropit pe reporteri cu furtunul de gr─âdin─â

Problemele nu s-au ├«ncheiat aici, c─âci Viorica, mama Margheritei, a luat foc ├«n momentul ├«n care s-a trezit cu reporterii ├«n fa╚Ťa casei ╚Öi a reac╚Ťionat impulsiv. Viorica a ie╚Öit la poarta casei, acolo unde se aflau jurnali╚Ötii, ╚Öi i-a ├«nt├ómpinat cu un furtun de care s-a folosit pentru a-i goni. Printre jeturile de ap─â, ├«n filmarea f─âcut─â de reporteri se poate auzi cum Viorica declar─â sup─ârat─â c─â cei prezen╚Ťi reprezint─â o "'┼úar─â de droga┼úi". Clipul video a fost urcat ├«n mediul online, dar ┼čters la pu┼úin timp.

Ioni╚Ť─â de la Clejani: "Pe lume mai ai ╚Öi hopuri de dep─â╚Öit"

"Pentru to╚Ťi prietenii no╚Ötri, ai familiei de la Clejani, v─â mul╚Ťumim c─â sune╚Ťi al─âturi de noi. ╚śi lui Dumnezeu ├«i mul╚Ťumim c─â nu au fost victime ╚Öi Marga e bine! ╚śi Viorica r─âm├óne Viorica, o mam─â care ├«╚Öi ap─âr─â puiul precum o leoaic─â. M─â bucur c─â reporterii au ├«n╚Ťeles c─â poarta casei noastre este grani╚Ťa dintre imagine ╚Öi via╚Ťa noastr─â privat─â. Pentru reac╚Ťia specific─â temperamentului Vioric─âi, care c├ónt─â cu toat─â fiin╚Ťa ei despre via╚Ť─â, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu tr─âie╚Öte nu ╚Ötie c─â pe lume mai ai ╚Öi hopuri de dep─â╚Öit. Marga a avut o c─âdere de calciu cauzat─â de grij─â ei continu─â pentru siluet─â ╚Öi, ├«n stilul ei caracteristic, a glumit, spun├ónd c─â se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neaten╚Ťie ce a cauzat accidentul. Dar, esen╚Ťial r─âm├óne faptul c─â a fost cooperant─â cu autorit─â╚Ťile, nu a evitat s─â dea explica╚Ťiile necesare ╚Öi utile anchetei. ╚śtiu c─â sunte╚Ťi cu sufletul al─âturi de noi ╚Öi v─â mul╚Ťumim infinit! R─âm├ónem aceea╚Öi familie, cu toat─â inima al─âturi de voi, dup─â cum ╚Ötim c─â ╚Öi voi ne transmite╚Ťi toate g├óndurile voastre bune!", este punctul de vedere pe care Ioni╚Ť─â de la Clejani l-a transmis, printr-un email, redac╚Ťiilor.

Citește și:

Margherita de la Clejani, despre accident: ┬ź├Ämi f─âceam buzele ├«n oglind─â. Nu mai declar nimic presei din Rom├ónia, eu sunt de la Hollywood┬╗

Viorica încearcă să "spele" faptele Margheritei! I-a stropit pe reporteri cu furtunul de grădină: "Sunteţi o ţară de drogaţi"!

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
4 adriana lima 2 jpg jpeg
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg