Irina Rimes, adevărul despre plecarea din România. Ce spune despre mutarea în Franța: „Eu sunt o moldoveancă legată de pământ”

Irina Rimes, una dintre cele mai cunoscute cântărețe, vorbește deschis despre dragostea pentru patrie. Artista a făcut o serie de declarații în cadrul unui interviu recent despre o posibilă plecare peste hotare. 

Irina Rimes / foto: arhiva Click!
Irina Rimes / foto: arhiva Click!

Cântăreața se iubește cu David Goldcher, care locuiește în Franța. Deși distanța îi separă, cei doi găsesc timp să se ocupe și de relația lor. Descoperă ce declarații a făcut Irina Rimes, în cadrul articolului de mai jos. 

  „Eu sunt o moldoveancă legată de pământ”

Artista a mărturisit faptul că este atât de legată de rădăcinile sale moldovenești și niciodată nu s-ar vedea locuind într-o altă țară. De asemenea, și-a amintit de copilăria sa, când bunicii se ocupau de vie. 

  „Eu sunt o moldoveancă legată de pământ. Părinții mei nu au avut așa mare legătură cu pământul. L-au lucrat, dar nu așa de mult cum au făcut-o bunicii mei, de exemplu. Bunicii mei din partea mamei aveau foarte multă vie. Ei locuiau în partea de centru a Republicii Moldova, unde se cultivă mult vin. Și aveau multă vie și erau legați de pământ. De acolo cred că și dragostea asta pentru pământ. Mie îmi place lumea, îmi place să călătoresc, dar îmi place să mă întorc acasă”, a spus Irina Rimes, la Fresh by Unica

Irina Rimesc și iubitul ei / foto: social media
Irina Rimesc și iubitul ei / foto: social media

Îi lipsesc nunțile moldovenești 

În cadrul interviului acordat, Irina Rimes a mărturisit că îi lipsesc nunțile moldovenești, tradiția și frumusețea lor. Și dacă ar putea, le-ar aduce din Moldova în România. 

  „Nunțile moldovenești sunt pline de haz. Oamenii se distrează foarte mult. Se bea, se mănâncă, după care se bea că ai mâncat, după care se mănâncă pentru că ai băut. Ah, și se dansează pentru că ai mâncat și ai băut și trebuie să scoți lucrurile astea din organism. Și se intră într-un cerc vicios din care e greu să ieși. Da, mi-e dor de nunțile moldovenești”, a spus cântăreața, pentru Unica.ro.

De asemenea, artista a declarat că sunt foarte multe chestii moldovenești care nu se găsesc și în România: 

  „La noi se importă mai multă marfă ucraineană, cum ar fi înghețata plombir. Când aduc înghețată din-asta și dau prietenilor mei români să guste ei zic că e înghețată ca pe vremuri, ca pe timpul lui Ceaușescu, așa zic ei. Eu nu știu, că n-am gustat înghețată de pe timpul lui Ceaușescu. Nu eram născută atunci, dar așa zic prietenii mei și îi cred pe cuvânt”, a povestit artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mariana moculescu colaj instagram png
banner alexia eram png
banner stefan hrusca png
Selly
banner laura cosoi png
banner marcel pavel png
image png
theo rose jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net