Irinel Columbeanu, umilit și jignit în fața Oanei Cojocaru chiar de tatăl fostei sale iubite: „Mi-a zis să-mi văd de bătrânețile mele”

Ultima actualizare:

Fosta iubire dăinuiește și acum în inima și în amintirile fostului afacerist de la Izvorani. Și nu, nu este vorba despre Monica Gabor, ci de Oana Cojocaru, femeia pe care Irinel Columbeanu nu a uitat-o nici acum. 

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au format un cuplu / foto: Arhiva Click!
Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au format un cuplu / foto: Arhiva Click!

În cel mai recent interviu oferit presei, acesta a mărturisit faptul că încă mai speră la iubire și o nuntă ca-n povești, alături de o domnișoară care să i le ofere. Deși a recunoscut că mai conversează din când în când cu alte tinere, minte îi fuge tot la fosta iubită, Oana Cojocaru. 

Irinel Columbeanu: „Am scris și în cartea mea despre Oana” 

Iri a mărturisit că există șanse să aflăm despre o posibilă împăcare între el și Oana, femeia pe care chiar a cerut-o în căsătorie acum ceva timp. 

Totuși, un aspect pe care l-a evidențiat au fost mesajele dure pe care fostul afacerist le-a primit din partea tatălui Oanei, cel care i-a cerut să îi lase fiica în pace și „să-și vadă de bătrânețile lui”. 

„Eu am mai spus că femeia pe care nu am putut să o uit e Oana Cojocaru. M-a marcat mult și pentru că este o fată foarte frumoasă. Dar m-a și ajutat când mi-a fost greu. Am locuit la un moment dat la ea. Sunt lucruri suficiente care să genereze un sentiment de admirație, amestecat cu recunoștință.

Am rămas în relații bune cu ea. Dialogăm destul de des pe whatsapp. Ea știe ce înseamnă pentru mine. Am scris și în cartea mea despre Oana, în volumul 3. I l-am trimis personal, cu dedicație. Consider că ar mai exista o șansă pentru relația noastră. Din moment ce nu s-a întrerupt această legătură dintre noi.

Cred că există șanse să reînnodăm relația. Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat. Atunci când locuiam la ea. La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o las în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele. Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik

image
image
image
image
image
image
Banner Monica Ene
Cristina Vasiu avion 1  jpg
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
555 (1) jpg
kate middleton getty jpg
555 jpg
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net