Irinel Columbeanu, vizitat de fosta iubită în azil. Ce propunere i-a făcut Oana Cojocaru: „M-a impresionat...”

De mai bine de o săptămână, Irinel Columbeanu își duce traiul într-un azil. Este tratat bine și spune că se simte liniștit, dar mai e și bucuros! Oana Cojocaru, fosta lui iubită, a venit în vizită.

banner irinel columbeanu oana cojocaru png

Adiță, acuzat că profită de imaginea lui Irinel Columbeanu

În cadrul podcastului Fiță cu Adiță, moderatorul a ținut să explice, în primă fază, înainte de difuzarea interviului cu Irinel Columbeanu, că au existat voci care l-au criticat că ar fi vrut să-l umilească pe fostul afacerist. Adiță a explicat că și-a dorit enorm ca Irinel Columbeanu să fie bine văzut și doar să-i expună povestea de viață.

„Au fost oameni care au considerat că eu am vrut să-l umilesc pe domnul Columbeanu. Total eronat. Noi am vrut să arătăm o poveste de viață. Că poți să fii sus și să ajungi jos. În fosta locuință risca să fie evacuat. Dorința mea a fost să-l pun bine pe domnul Columbeanu. Voiam să știu că are cineva grijă de el zilnic. Azi ne aflăm la fundația Sfântul Ioan, o fundație de seniori. Aici a stat și tatăl domnului Columbeanu, domnul Ioan”, a povestit Adiță, în începutul podcastului. 

Directorul azilului, Ion Cassian, a vorbit despre căminul de seniori care a devenit o adevărată casă pentru ei, dar și despre perioada în care tatăl lui Irinel Columbeanu a trăit acolo.

„Fundația Sfântul Ioan a fost înființată acum 15 ani, când am dat în folosință acest cămin de bătrâni. Am avut foarte multe persoane internate la noi, dar ne-am și perfecționat în tot ceea ce facem. Am fost aproape de oameni, am avut cazuri care nu neapărat au fost interesul acesta financiar, ci a fost cel uman. Ca și în cazul domnului Columbeanu. Și tatăl dumnealui a locuit la noi o perioadă de timp.A fost și Irinuca aici, în vizită la bunicul. Îmi aduc aminte că tatăl domnului Columbeanu, la un moment dat, a făcut un preinfarct noaptea, la ora 3, iar la 3 si 15 a venit salvarea și am reușit să-l salvăm. În continuare, dorim să fim alături de domnul Columbeanu. M-am bucurat tare mult că am primit acel telefon de la domnul Livius, că a apelat la noi”, a spus Ion Cassian. 

Ce propunere i-a făcut Oana Cojocaru lui Irinel Columbeanu

Ajuns la azil, Irinel Columbeanu nu a fost uitat nici de Oana Cojocaru, fosta lui iubită mai tinerică. Bruneta l-a vizitat și chiar l-a invitat la masă, la un local pe care amândoi îl frecventau în perioada în care formau un cuplu.

„Veneam în fiecare zi să-l vizitez pe tata. Îi mai cumpăram câte ceva...Sunt amintiri plăcute pe care le-am avut aici. Vreau să-i mulțumesc pentru faptul că mi-a oferit posibilitatea să-mi petrec aici aceste zile, în siguranță. Mă simt deosebit de bine. Sunt foarte liniștit, asta e ceea ce am căutat. Pot să fiu mai liniștit aici. Eu am fost bucuros că am primit vizitele multor prieteni. M-a vizitat fosta mea iubită, Oana. A vrut să mă ia la masă, să mergem la Laguna, unde mai mergeam noi pe vremurile bune. M-a impresionat faptul că a găsit timp să vină să mă vadă”, a punctat Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului. 

Columbeanu a vorbit și despre pensie

De asemenea, Irinel Columbeanu a vorbit și despre faptul că s-a auzit la telefon cu Monica Gabor și fiica lor, Irinuca, dar a oferit detalii și despre pensie. 

„Irinuca m-a sunat. Și Monica mi-a scris... Am comunicat în acest mod, scris și verbal, cu amândouă. Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita...

Nu am pensie. Urmează să am. Până la finalul anului, voi avea. Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge aici. Dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă. Cred că așa a vrut Dumnezeu, cu toate câte mi s-au întâmplat. A fost mai bine și pentru mine, și pentru Irina și pentru Monica. Colegii sunt ok”, a mai povestit Columbeanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net