Își dau chiloții, bijuteriile și rochițele la preţ redus

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu oferă  reduceri de 200 de lei la  rochiile de mireasă. Acest  model îl vinde cu 3.730 de lei
Bianca Drăguşanu oferă reduceri de 200 de lei la rochiile de mireasă. Acest model îl vinde cu 3.730 de lei

Tânjiţi la un colier cu pietre preţioase sau la o rochie sexy lucrată chiar de mânuţele vedetelor noastre? Preţurile sunt acum mai accesibile.

În topul  reducerilor substanţiale din magazinele online ale artiştilor noştri,  Cătălin Botezatu (49 de ani) se clasează pe primul loc, cu preţuri noi, tentante, la boxeri şi la chiloţi, dar şi cu lozinca încurajatoare: ”Confortul şi durabilitatea nu au limite”. Colecţia lui va fi scoasă la vânzare la jumătate de preţ, de azi până duminică, la miezul nopţii. Astfel, o pereche de chiloţi bărbăteşti va putea fi achiziţionată cu maximum 30 de lei. Şi fosta lui iubită, Bianca Drăguşanu (32 de ani), îşi face reclamă la rochiile de mireasă ”BD Atelier”, momindu-şi clientele cu o reducere de 200 de lei.

În ceea ce priveşte magazinul ”Bahmu Atelier”, al Adrianei Bahmuţeanu (40 de ani), ea a scăzut doar valoarea unei jachete, de la 599 lei, la 499 de lei, în rest, ţine cu dinţii de preţuri. Raluca Tănase (30 de ani) de la Bambi are rochii cu 50% mai ieftine, la rochiţele de petrecere. În plus, oferă şi mici cadouri la fiecare achiziţie, o brăţară norocoasă sau o bentiţă cu motive florale. Iar dacă aţi tot pândit tricourile cu mesaje amuzante, de genul ”Nu mă căuta pe Google, că te caut eu”, ale Andreei Raicu, vă anunţăm că acum le puteţi achiziţiona cu 119 lei, de la 150 de lei. Dar şi bijuteriile de fiţe ale vedetelor au devenit un pic mai accesibile. Valentina Pelinel  (35 de ani) este mai generoasă de fel, prin urmare colierele ei din dantelă brodată, din magazinul virtual ”Valentina Pelinel for Flusberg”, sunt reduse până la 57%. Fostul fotomodel de talie internaţională  vă garantează că ”aceste bijuterii de lux scot din anonimat orice ţinută”. Iar pe site-ul ”Gramaldy”, al lui Jojo (34 de ani), găsiţi multe  chilipiruri, inclusiv celebra brăţară din argint, cu harta României, valoarea acesteia suferind o micşorare de 20 de lei. (S.E.)

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp