Israela s-a iubit un celebru cântăreţ, când se afla în plin divorţ de primul soţ


    Israela Vodovoz
Israela Vodovoz

Israela Vodovoz, care a murit vineri (9 martie), a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu peste 20 de ani mai tânăr decât ea, în 2008. Însă femeia de afaceri nu a fost o fire nonconformistă numai la vârsta a treia. În tinereţe, ea a avut un amant celebru.

Invitată în urmă cu câţiva ani la o emisiune, Israela a povestit că, pe când se afla în plin proces de divorţ cu primul soţ, a avut drept amant un cântăreţ celebru. Nimeni altul decât canadianul Leonard Cohen (81 de ani), artistul care a fermecat milioane de inimi cu piese precum "Dance Me to the End of Love".

"Am o prietenă care mergea la popii noștri, la rabini. El ghicea cursul vieții în Biblie. Puneai mâna pe ea și o dechideai... și ce îmi spune el era adevărat. Atât timp cât veți fi amanta domnului Cohen... Eu eram în divorț cu soțul meu. Soțul meu știa. El ar fi putut fi bărbatul ideal, că era potent financiar și arăta și bine. Dar eu îi caut pe ăia care nu sunt potenți financiar", a declarat Israela, la o emisiune de la Antena Stars

Israela s-a căsătorit cu Liviu în 2008. Cei doi au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz. Diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei. În primăvara lui 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar în acelaşi an, cei doi au mers la un birou notarial, unde se pare că s-au separat şi în acte. 

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre