Îţi mai recunoşti iubita, Keo?

16 noiembrie 2015
image
Solista Misty, machiată şi îmbrăcată extravagant, într-un pictorial îndrăzneţ

Când la modă este să te dezbraci la şedinţele foto, Alexandra Pavel (25 de ani), alias Misty, a făcut fix pe dos: s-a îmbrăcat până în gât. Iubita lui Keo este protagonista unui pictorial pentru cel mai nou număr al revistei “Fusion”.

Cântăreața este de nerecunoscut, după ce stiliștii au schimbat-o la 180 de grade, cu un machiaj extravagant şi cu pene aplicate pe haine. 

image

”Am avut parte de una dintre cele mai inedite ședințe foto din viața mea. Pictorialul are la bază metamorfoza unei femei care trece prin toate etapele, de la frumusețe, la maturitate. Am intrat foarte repede în pielea personajului și m-am simțit în largul meu alături de o echipă senzațională de profesioniști!”, ne-a povestit Misty. "Cand am fost contactata de Marian Capet, Art directorul revistei "Fusion" şi amicul meu, m-am gândit puţin înainte cunoscându-l şi știind ca toate pictorialele lui sunt atipice. Ştiam că o sa fie altceva, un fashion dus în altă zonă şi iată că nu m-am înșelat.

image
Keo şi Misty sunt împreună de aproape doi ani

Am avut parte de una dintre cele mai inedite ședințe foto din viaţa mea, pentru câteva ore am visat alături de toată echipa am dat viaţă unui concept unic. Astfel am reluat povestea vieții mele şi mi-am dat seama că sunt mai puternică ca oricând. Şedinţa foto a început cu foarte multa culoare şi parcurgând celelalte etape am ajuns până la o altfel de viziune a Art directorului!"

image
Misty s-a transformat pentru o şedinţă foto pentru revista Fusion

"De coafurile minunate s-a ocupat Marian Capet, cel care a creeat şi conceptul, de make up s-a ocupat Stela Ciciu, de foto Zainea Alexandru iar ținutele minunate au fost aduse de rig Boutique! În acest pictorial veți descoperii foarte multă culoare, imaginație,creaţie si multă visare.... Veți vedea cum lumea noastră colorată arată bine şi "sub apă". O echipă de producție cu care mă simt onorată că am putut să colaborez. Mai multe detalii şi întregul Pictorial il puteţi vedea în revista Fusion", ne-a spus Misty - Alexandra Pavel. Va mai spunem ca sedinţa foto a durat peste 12 ore.

image
Misty a realizat un pictorial în care pare suba apă
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg