Iubita lui Dani Oţil are un fund super, dar stai să-i vezi sânii!

iubita dani gabriela prisacariu1 jpeg
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, este un topmodel de succes

Este o bombă-sexy și, dacă până acum și-a amețit fanii și iubitul cu posteriorul bombat, stați să vedeți că Gabriela Prisăcariu are cu ce să mândrească şi la nivelul bustului. Partenera lui Dani Oțil a defilat într-o prezentare de modă cu un sacou decoltat, care i-a pus în evidenţă implanturile cu silicon.

Are toate atuurile pentru a fi un model de succes. 1,80 metri înălţime, dimensiuni perfecte, o frumusețe răpitoare și, în plus este și o tipă inteligentă. Este vorba despre iubita matinalului Dani Oțil, de la Antena 1. Gabriela Prisăcariu, modelul care s-a remarcat în emisiunea ”Supermodels by Cătălin Botezatu”, de la Kanal D, le-a făcut invidioase pe reprezentantele sexului frumos cu posteriorul ei, care i-a și adus eticheta de ”Miss Funduleț”. Trage din greu la sală pentru asta, însă iată că bustul ei generos nu a fost dobândit cu exerciții și tracțiuni la bară, ci cu ajutorul bisturiul medicului estetician. Cu ocazia unei prezentări de modă, care a avut loc recent, superba blondină a defilat îmbrăcată într-un costum din două piese, roșu, fără să poarte sutien, așa că sânii se puteau vedea și admira în toată splendoarea lor.  

image
Gabriela Prisăcariu, cu un decolteu de infarctfoto: arhivă personală

Secretele siluetei Gabrielei Prisăcariu

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.

image
Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, este un topmodel de succesfoto: arhivă personală

image
charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
morodan dr constantin stan png
arsinel actor jpg
vedete piscina jpg
prigoana fiu jpeg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
carmen bruma png