Iubita lui Prigoană: "Nu sunt cu Silviu pentru banii lui!"

28 aprilie 2016
article img
Silviu Prigoană pare mai fericit ca niciodată în braţele frumoasei blonde FOTO: Arhiva personală

El e un potent om de afaceri, care nu prea a avut noroc în dragoste, iar ea, o sibiancă ce şi-a închis toate afacerile în oraşul natal şi s-a mutat la Bucureşti. Pe scurt este vorba despre Silviu Prigoană şi noua lui parteneră, Mihaela Botezatu. Deşi "gurile rele" ar putea crede că frumoasa blondă a fost atrasă de conturile afaceritului, ea mărturiseşte că este o femeie fără fiţe şi că îl iubeşte sincer.

Silviu Prigoană este mai sigur ca niciodată că şi-a găsit sufletul pereche. Chiar dacă până acum a îmbrăcat de şase ori costumul de ginere, omul de afaceri este dispus să o mai facă încă o dată. Cea care l-a convins este nimeni alta decât noua lui iubită cu care este deja într-o frumoasă relaţie de aproape un an. Chiar dacă povestea lor a început timid, căci Mihaela auzise lucruri îngrozitoare despre Silviu Prigoiană de la televizor, acum nu regretă niciun minut că s-a implicat sută la sută. Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, femeia de afaceri a făcut mărturisiri despre idila cu Silviu Prigoană. "Eu nu eram neapărat pregătită. Mă gândeam că încă sunt mici copiii mei. În urmă cu o lună faţă de întâlnirea noastră, am fost la Ierusalim şi m-am rugat la Dumnezeu să trimită un bărbat în viaţa mea, pentru că prea eram concentrată pe muncă şi copii. Acum sunt un om împlinit şi nu am cuvinte să exprim fericirea pe care o trăiesc", a declarat Mihaela pentru aceeaşi sursă.

Chiar dacă mărturiseşte că tot timpul a căutat un bărbat bogat, Mihaela spune că nu stă cu Silviu prigoană pentru banii lui. "Silviu este exact ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat. Nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic. Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. (...) Nu sunt o femeie de fiţe, ci un om normal şi modest. Lumea trebuie să ştie despre mine că tot ce spun este adevărat şi că nu sunt cu Silviu pentru banii lui. Mi-aş dori ca oamenii să-i vadă sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit", a mai spus Mihaela Botezatu pentru Revista Taifasuri.