Iubitul Gabrielei Cristea şi-a tras limuzină second-hand


    Tavi și-a vândut  fosta mașină ca să o  cumpere pe aceasta (FOTO: BLITZ!)
Tavi și-a vândut fosta mașină ca să o cumpere pe aceasta (FOTO: BLITZ!)

Porumbeilor le merge din ce în ce mai bine! Săptămâna trecută, Gabriela Cristea şi iubitul său, Tavi Clonda, intenţionau să-şi întărească relaţia cu o achiziţie de familie: o maşină. Deşi puseseră ochii pe un Audi A5, în cele din urmă se pare că s-au uitat în portofel şi au ales ceva mai ieftin.

Gabriela Cristea (39 ani) şi Tavi Clonda (34 ani) sunt necăsătoriţi, dar se iubesc de peste opt luni şi deja se comportă armonios, precum o familie. Cum lucrurile merg foarte bine şi pe plan financiar, mai ales datorită Gabrielei, vedetele emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, au în plan să-şi construiască o casă la marginea Bucureştiului.

Până atunci, cei doi şi-au dorit să investească şi într-o maşină, o necesitate pentru viitorul familiei pe care tot dau semne că vor să o întemeieze.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Gabi şi pe Tavi săptămâna trecută, în timp ce inspectau un Audi A5, dar Tavi părea indecis din cauza preţului de 18.000 de euro. Între timp, însă, cuplul a optat pentru un alt timp de autoturism, ceva mai ieftin, o limuzină la mâna a doua, de 14.000 €. Deşi maşina îi era destinată lui Tavi, Gabriela nu s-a putut abţine să nu o testeze şi ea, iar noi am surprins-o în plin trafic.

La începutul lunii, Click! i-a surprins  pe Gabi şi pe Tavi inspectând o  maşină de vânzare, un Audi A5
La începutul lunii, Click! i-a surprins pe Gabi şi pe Tavi inspectând o maşină de vânzare, un Audi A5

„Mi se pare normal ca fiecare să aibă maşina lui. Gabi o are pe a ei (un Volvo XC, n.r.), iar eu mi-am vândut fosta maşină, am mai pus nişte bani şi, fiind un fan Volkswagen, mi-am luat un Passat CC negru, din 2012, adus din Germania”, a povestit Tavi, pentru Click!

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub andi moisescu png
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu