Iubitul i-a pus bodyguard Andreei Marin. Păzită și în pat de ciobănescul Rocky

Ultima actualizare:

    Andreea Marin  e nedespărţită  de Rocky
Andreea Marin e nedespărţită de Rocky

De când are o relaţie cu Adrian Ionuţ Brâncoveanu (32 de ani), consulul României în Libia, Andreea Marin (43 de ani) e mai în siguranţă datorită ciobănescului german Rocky.

Patrupedul îi alină şi dorul de iubit, când nu pot fi împreună. „Rocky e al prietenului meu. A crescut cu Lady (cocker spaniol – n.r), căţelul meu. Cu Rocky am călătorit din Europa până în Africa.

M-a uimit isteţimea şi afecţiunea de care ei pot da dovadă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars. Vedeta mai are două pisicuţe maidaneze pe care le-a botezat Ghetuţă şi Fistic. Rocky are locul lui în patul divei, tolănindu-se adesea lângă ea. De Florii, diva a postat pe conturile sociale fotografii cu Rocky în maşină şi în dormitor. „M-am trezit în raiul de la ţara, cu ciripit de păsărele şi raze de soare alintându-mi părul, şi un pupic de blănos spunându-mi în felul lui: «Trezirea! Bună dimineaţa!». L-am legat fedeleş cu braţele mele în jurul lui şi l-am invitat pe perna mea, să lenevim împreună”, a scris Andreea pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net