Iubitul secret al Cristinei Țopescu: „S-a îndrăgostit la 19 ani de el!” Are doi copii

Ultima actualizare:
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90

Viața regretatei Cristina Țopescu a rămas o enigmă. Nu a avut copii și nu a fost căsătorită niciodată. Jurnalista a fost întotdeauna discretă atunci când vine vorba de viața privată, astfel că nu s-au știut foarte multe despre bărbații pe care i-a iubit.

Singurul partener de viață al Cristinei Țopescu de care s-a vorbit a fost Șefan Bănică Jr, pe care l-a iubit la începutul anilor '90. Cu toate acestea, înainte de cântăreț, fosta prezentatoare TV a mai avut o mare iubire. Omul de afaceri Sorin Mărcuș, bun prieten cu Cristina Țopescu, a vorbit despre iubitul acesteia din tinerețe.

„Ne cunoaștem de peste 40 de ani...ieșeam la dans în Ateneul Tineretului, la ceaiuri, la munte, la mare...Cristina tot timpul cu zâmbetul pe față, veselă și fericită! Se îndrăgostise la 19 ani de prietenul meu cel mai bun, Marian, și ieșeam în gașcă mai tot timpul...Apoi, după ‘90, fiecare pe drumul lui, dar ne mai vedeam întâmplător spre deloc în ultimi ani...”, a povestit Sorin Mărcuș, pe pagina sa de Facebook. În prezent, Marian, care este tatăl a doi copii, este partener la un restaurant din centrul Capitalei, deschis în urmă cu 15 ani. La inaugurare, a fost invitată și Cristina Țopescu, pentru că cei doi au rămas prieteni buni după ce s-au separat.

Ștefan Bănică, mesaj emoționant după moartea Cristinei Țopescu


    Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90Foto: Gabriel Miron
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90Foto: Gabriel Miron

Ștefan Bănică și Cristina Țopescu au trăit o poveste de dragoste  în anii '90, dar relația lor n-a ținut prea mult. Ambii au preferat să rămână discreți, însă jurnalista a făcut mai multe declarații despre artist, în care îl acuza că este o fire impulsivă. Ulterior, ea a mărturisit că a rămas în relații bune cu el și că iubirea dintre ei a fost foarte mare. După moartea fulgerătoare a vedetei TV, cântărețul a scris un mesaj sfâșietor, în care a vorbit despre relația lor „intensă”.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe Facebook.

Citește și

Cu ce se ocupă fratele vitreg al Cristinei Țopescu. Fiul lui Cristian Țopescu învață în Italia

Mama Cristinei Țopescu locuia în București. De ce nu și-a sunat fiica în noaptea de Anul Nou

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net