Iulia Albu, impresionată de apariția lui Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie!


    Iulia Albu a comentat prestația lui Cezar Ouatu, de la X Factor Marea Britanie Foto Instagram
Iulia Albu a comentat prestația lui Cezar Ouatu, de la X Factor Marea Britanie Foto Instagram

Cezar Ouatu a participat recent la preselecțiile X Factor din Marea Britanie, fiindu-i lăudată prestația de către membrii juriului. Totuși, în momentul în care a fost întrebat ce naționalitate are, acesta a fost acuzat ulterior de faptul că nu a recunoscut că este român, lăsând să se înțeleagă că este italian. Iulia Albu a dorit să comenteze atât asupra acestui subiect, cât și despre momentul în sine, analizând, bineînțeles, și ținuta artistului.

Fashion-editorul a dorit să sublinieze lucrurile neplăcute pe care le-a sesizat la ținuta lui Cezar Ouatu, însă a susținut că per total, apariția lui este demnă de un „trofeu WOW”. De asemenea, Iulia a a vorbit și despre momentul pentru care artistul a fost criticat, deoarece multe persoane care i-au urmărit prestația au considerat că acesta nu a dorit să dea de înțeles că este român, în urma discursului său, lăsând mai degrabă să se înțeleagă că este italian.

„Cezar Ouatu poartă o pălărie pe care o detest în cel mai nefericit mod posibil, și anume...pe ceafă. Evident că aparent ceea ce urmează să spun este mai evident decât evoluția Bitcoin-ului.Și iată cum, printr-o răsturnare de situație incredibilă, Cezar Ouatu ajunge totuși să marcheze un trofeu WOW. Pentru ce? Pentru look-ul curat, modest, și pentru talentul lui incredibil. Sună a clișeu? Poate. Poate că pe unii dintre voi v-a deranjat momentul în care a spus că este din Ploiești dar că a studiat la Milano pentru că nu a subliniat faptul că este, citez, „român”. 

Poate că totuși studiile pe care le are sunt cel puțin la fel de importante ca cetățenia, cel puțin pentru mine. Dar poate că nu ar trebui să vă declarați atât de ofensați având în vedere că în momentul în care a participat la Eurovision nu puțini au fost cei care l-au hulit. Poate că ar trebui să ne asumăm faptul că a fi român, croat sau italian, nu este o definiție a cine ești tu de fapt. Și da, Cezar Ouatu este multe lucruri, însă cel mai importat... este el”, a fost mesajul pe care l-a publicat Iulia Albu pe blogul personal. 

Prestația lui cezar a fost foarte apreciată, jurații ridicându-se la final în picioare. Artistul a reușit să obțină laude de la Simon Cowell, cel mai cunoscut jurat de la emisiunile de talente din Statele Unite și Regatul Unit. În ceea ce privește acuzațiile care i-au fost aduse, Cezar Ouatu a susținut că au fost tăiate multe dintre replicile sale la montaj, el recunoscând și chiar mândrindu-se cu faptul că este român. 

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub alex bogdan png
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg