Iulia Albu se ia de Liza Panait: "Florile parcă ar fi vomitate pe rochie"

Aceasta este rochia semnată Liza Panait care a stârnit criticile Iuliei Albu
Aceasta este rochia semnată Liza Panait care a stârnit criticile Iuliei Albu

Iulia Albu nu iartă pe nimeni. Fie că este vorba despre "clientele fidele" din rubrica pe care o realizează săptămânal la "WoWbiz" sau despre creațiile unora dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, fosta soție a lui Mihai Albu a mai trecut o "victimă" pe lista ei, nimeni alta decât Liza Panait.

Ținta directă a Iuliei a fost Rona Hartner, cea care a îmbrăcat o rochie verde decorată cu flori la un eveniment monden, mai precis deschiderea unui salon de înfrumusețare din zona Dorobanți. Indirect, însă, cea care a avut cel mai mult de suferit în urma remarcilor fashion editorului este creatoarea ținutei, nimeni alta decât Liza Panait.

Iulia a tunat și a fulgerat: "Rona Hartner a fost imaginea brandului Manoush (firmă de haine n.r). Și în acest moment poartă o rochie care copiază stilul brandului pe care l-a reprezentat, ceea ce mi se pare foarte grav. Rochia este de altfel foarte urâtă, este de un kitsch ieșit din comun. Iar florile aplicate arată de parcă ar fi fost vomitate pe rochie. Arată ca un spiriduș."


    Aceasta este rochia semnată Liza Panait care a stârnit criticile Iuliei AlbuFoto: Dorin Constanda
Aceasta este rochia semnată Liza Panait care a stârnit criticile Iuliei AlbuFoto: Dorin Constanda

Rona a fost și cea care a primit trofeul BAU în ediția de joi (28 aprilie) a emsiunii mondene de la Kanal D. Actrița a fost criticată și pentru pantofii pe care i-a purtat, dar și pentru că Iuliei i s-a părut că rochia a strâns-o în zona burții.

Rochia verde aleasă de Rona și deloc plăcută de Iulia Albu este parte a colecției Romantique 2016 a Lizei Panait și este chiar piesa de rezistență, fiind rochia de mireasă. Astfel, Rona s-a pus în pielea unei mirese a primăverii, o femeie modernă, gata să-și asume alegerile vestimentare.

simeon stalpnicul png
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg