Iulia Vântur, sâmbătă la piscină, duminică pe podium în India

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur a strălucit pe podiumfoto: Instagram
Iulia Vântur a strălucit pe podiumfoto: Instagram

Plecată peste mări şi ţări, în India, unde trăiește visul bollywoodian alături de Salman Khan, Iulia Vântur are un program extrem de interesant. Repetiții, concerte, filmări şi multe evenimente la care participă. Românca ştie însă să se şi relaxeze atunci când vrea.

Fosta prezentatoare a emisiunilor „Dansez pentru tine” şi „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, are un program încărcat în India, acolo unde s-a mutat pentru o nouă carieră în muzică și film. Iulia Vântur (37 de ani) a avut parte weekendul trecut de relaxare maximă, într-un loc exotic, dar şi de evenimente unde a strălucit pe podium. Sâmbătă, vedeta noastră s-a relaxat în piscină şi a avut parte de răsfăţ total, alături de persoane dragi. Foarte bine i-a prins această relaxare Iuliei, pentru că a doua zi a publicat pe conturile de socializare fotografii de la muncă.


    Iulia, senzuală la piscinăfoto: Instagram
Iulia, senzuală la piscinăfoto: Instagram

Blondina a participat la o prezentarea de modă specială, defilând pe podium alături de Sumana, o tânără despre care vedeta noastră spune că este „cea mai curajoasă femeie pe care o cunosc. Şi extrem de frumoasă. Este supravieţuitoarea unui teribil atac cu acid şi a luptat pentru viaţa ei pentru a şi-o recăpăta. Acum are propria familie, un copil şi un vis frumos. Împreună cu alţi supravieţuitori ai atacului cu acid, ea a început să lucreze la acest proiect. Am fost onorată să ies la rampă cu ea, pentru a-i sensibiliza pe cei care trebuie să doneze piele pentru victimele atacului cu acid”, a scris Iulia Vântur pe conturile ei de de socializare. Iulia Vântur continuă să lucreze la fundaţia caritabilă a iubitului ei, Salman Khan, şi să se implice în proiecte de ajutorare.


    foto: Instagram
foto: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net