Iulia Vântur, sâmbătă la piscină, duminică pe podium în India

simeon stalpnicul png
Iulia Vântur a strălucit pe podiumfoto: Instagram

Plecată peste mări şi ţări, în India, unde trăiește visul bollywoodian alături de Salman Khan, Iulia Vântur are un program extrem de interesant. Repetiții, concerte, filmări şi multe evenimente la care participă. Românca ştie însă să se şi relaxeze atunci când vrea.

Fosta prezentatoare a emisiunilor „Dansez pentru tine” şi „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, are un program încărcat în India, acolo unde s-a mutat pentru o nouă carieră în muzică și film. Iulia Vântur (37 de ani) a avut parte weekendul trecut de relaxare maximă, într-un loc exotic, dar şi de evenimente unde a strălucit pe podium. Sâmbătă, vedeta noastră s-a relaxat în piscină şi a avut parte de răsfăţ total, alături de persoane dragi. Foarte bine i-a prins această relaxare Iuliei, pentru că a doua zi a publicat pe conturile de socializare fotografii de la muncă.

simeon stalpnicul png
Iulia, senzuală la piscinăfoto: Instagram

Blondina a participat la o prezentarea de modă specială, defilând pe podium alături de Sumana, o tânără despre care vedeta noastră spune că este „cea mai curajoasă femeie pe care o cunosc. Şi extrem de frumoasă. Este supravieţuitoarea unui teribil atac cu acid şi a luptat pentru viaţa ei pentru a şi-o recăpăta. Acum are propria familie, un copil şi un vis frumos. Împreună cu alţi supravieţuitori ai atacului cu acid, ea a început să lucreze la acest proiect. Am fost onorată să ies la rampă cu ea, pentru a-i sensibiliza pe cei care trebuie să doneze piele pentru victimele atacului cu acid”, a scris Iulia Vântur pe conturile ei de de socializare. Iulia Vântur continuă să lucreze la fundaţia caritabilă a iubitului ei, Salman Khan, şi să se implice în proiecte de ajutorare.

simeon stalpnicul png
foto: Instagram
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
Xavi jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg