Iulia Vântur se întoarce la Pro Tv după mai bine de un an şi jumătate

19 ianuarie 2015
article img
Iulia Vântur revine pe sticlă după o lungă absenţăFoto: arhiva personală

Click! a avut dreptate! Iulia Vântur revine pe micul ecran la postul din Pache Protopopescu. Fosta prezentatoare de ştiri va fi gazda unei emisiuni de divertisment.

Blonda va prezenta noul reality show "Ferma Vedetelor", care va aduce în fața telespectatorilor din martie fața nevăzută a 12 vedete și va arăta cum vor face față provocărilor inedite de zi cu zi. Noua producție va urmări timp de trei luni cum se vor descurca vedetele participante într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern.

Iulia Vântur s-a remarcat la pupitrul Știrilor PRO TV, unde a prezentat cele mai importante jurnale. Experința Iuliei de a prezenta emisiuni live, de a empatiza cu oamenii și de a le fi alături în momente grele, sunt doar câteva dintre elementele care o recomandă pentru acest show. Astfel, după o pauză de un an, Iulia revine cu forțe proaspete în televiziune și e gata să facă față provocărilor inedite pe care acest format le presupune.

În calitate de gazdă a show-ului, Iulia va trebui să fie alături de concurenți și să îi sprijine în momentele dificile prin care vor trece. Ea va fi legătura celor 12 vedete cu exteriorul, le va da sarcinile zilnice și îi va îndruma pentru a trece peste barielele fizice și psihice cu care se vor confrunta în cele de trei luni de conviețuire la Fermă.

article img
Iulia Vântur şi-a pierdut job-ul la pro după vacanţa prelungită în IndiaFoto: arhiva personală

Dragostea Iuliei pentru natură vine încă din copilărie, când își petrecea vacanțele de vară la țară la bunici și îi ajuta la treburile zilnice, atât în grădină cât și la îngrijirea animalelor. Acest proiect este o nouă provocare pentru ea și o întoarcerea la tradițiile românești.

Pornesc cu entuziasm într-o nouă aventură! Am ales să fiu gazda reality show-ului Ferma Vedetelor pentru că este total diferit de ceea ce am făcut până acum în televiziune. Este provocarea de care aveam nevoie, după mai bine de 10 ani de Știri și 8 ani de Dansez pentru tine. Am ocazia să explorez, să învăț lucururi noi, să mă desfășor într-un cadru natural, amplu, mai aproape de rădăcinile noastre românești. Va fi un show spumos, tocmai pentru că va surprinde latura umană, în cele mai firești aspecte ale vieții”, a declarat Iulia Vântur.

Cei 12 fermieri vor primi sarcini săptămânale şi de la Mentorul Fermei, un om cu experiență, care și-a petrecut întreaga viață trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care reprezintă și o importantă sursă de hrană. Cele 12 vedete vor trebui să treacă cu brio și de probele zilnice, iar în fiecare săptămână doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiția. Probele vor fi diverse și îi vor pune pe concurenți în situații limită.