Iuliana Tudor, rănită în dragoste: «A plecat pur şi simplu. Avea pe altcineva»

Ultima actualizare:

    Alexandru Constantin şi Iuliana Tudor au depănat amintiri la Constantin '60Foto: Pro TV
Alexandru Constantin şi Iuliana Tudor au depănat amintiri la Constantin '60Foto: Pro TV

Iuliana Tudor vorbeşte despre copilărie şi prima iubire duminică, 13 decembrie, în emisiunea Constantin 60’, de la ora 23:00, la Prima TV.

Iuliana Tudor şi-a petrecut copilăria în Băicoi, judeţul Prahova, iar momentele trăite acolo sunt cele mai preţioase amintiri ale sale. Deşi a fost singură la părinţi, nu a dus niciodată lipsă de parteneri de joacă.

„Mergeam cu oile pe deal, culegeam mure şi ascultam poveşti din timpul războiului, pe care mi le spunea bunicul. Îl rugam adesea să-mi cânte, dar nu o făcea foarte des, pentru că nu-i plăcea”, îşi aminteşte Iuliana. 

Prezentatoarea TV spune că există diferenţe între un copil crescut la ţară şi un altul crescut la oraş. „Oraşul este mult mai superficial, din multe puncte de vedere. La sat lucrurile se fac temeinic, iar copiii se educă în acest spirit”, spune ea.

Iuliana este legată de locurile în care a copilărit şi, ori de câte ori timpul îi permite, revine cu drag pe meleagurile acelea. Tot la bunici a întâlnit şi prima dragoste, băiatul după care a suspinat mult timp. Avea doar 16 ani când inima a început să-i bată din ce în ce mai tare pentru Ciprian, vecinul de pe uliţa pe care locuiau bunicii.

„Relaţia a durat câteva luni, dar eu l-am iubit nişte ani. A plecat pur şi simplu. Avea pe altcineva”, a mărturisit vedeta în emisiunea Constantin 60’, ce va fi difuzată duminică, 13 decembrie, de la ora 23:00, la Prima TV.

image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png