Jador şi Mario Fresh, bătuți în fața unui club din Mamaia! Motivul scandalului

Ultima actualizare:

    Jador și Mario Fresh, bătuți lângă un club din MamaiaFoto: Arhivă personală
Jador și Mario Fresh, bătuți lângă un club din MamaiaFoto: Arhivă personală

Deși se bucură de multă faimă în mediul online, se pare că nu toți rezonează atât de bine cu „idolii” noii generații. Jador, Remus Ionuț Dumitrache pe numele lui real, cântăreț de manele și cunoscut în special după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei” și Mario Fresh, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea și iubitul fiicei Andreei Esca, Alexia Eram, au întâmpinat probleme pe litoral.

Se pare că aceștia au fost atacați de 7 agresori în fața unui club din stațiunea Mamaia, potrivit cancan.ro. Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa, duminică, 14 iunie, la ora 4.30 poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club din staţiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict.

„Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere”, transmite IPJ. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, conform Adevarul.


    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Jador și Mario Fresh, bătuți pe litoral. De la ce a pornit scandalul

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că scandalul din zorii acestei zile ar avea legătură cu un conflict pe care Jador l-ar fi avut într-un club de la malul mării în noaptea de vineri spre sâmbătă. Atunci, cântărețul s-ar fi certat cu un alt client al localului în legătură cu o notă de plată și niște fotografii pe care nu a vrut să le facă cu câteva admiratoare.

Ulterior, duminică, la 7 dimineața, în parcarea unui club de pe litoral, Jador, Mario Fresh și cameramanul care era cu ei, în vârstă de 16 ani, au fost atacați de 6 indivizi care momentan nu au fost identificați.

La bătaie a asistat și Alexia Eram care a declarat în fața anchetatorilor că unul dintre atacatori ar fi spus la un moment dat: „Aduceți săbiile din mașină!”.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni.

Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, pentru cancan. După ce agresorii au fugit de la fața locului, victimele au mers la poliție pentru a depune plângere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net