Jasmine, cu candelabrul şi trolerul după ea

Ultima actualizare:

    Jasmine a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, cărând de una singurăFoto BLITZ
Jasmine a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, cărând de una singurăFoto BLITZ

Invitată la o emisiune tv, celebra dansatoare Jasmine (36 de ani) a năucit cu formele ei voluptoase pe toţi cei aflaţi în zonă.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe sexoasa blondă zilele trecute, afişând o formă de invidiat. Cu candelabrul în mană, cu pelerina pe umăr, dar şi cu trolerul plin de ustensile după ea, Jasmine a reuşit, totuşi, să atragă tuturor atenţia.

Vezi SuperGalerie Foto cu sexoasa dansatoare Jasmine!

Celebra dansatoare din buric, Jasmine, a demostrat tuturor că se menţine într-o formă fizică de invidiat. Asta după ce, anul trecut, a dat jos mai bine de 6 kilograme.

Lui Jasmine i-au intrat "balcoanele" la apă

Se întâmplă după ce Jasmine a dezvăluit că nu prea mai e mulţumită de trupul ei când se privește în oglindă, deoarece, spune blonda, ar fi slăbit cam mult, iar sânii i s-au cam lăsat. Blondina crede că a slăbit prea mult, aşa că a trebuit să-şi schimbe şi sutienele, care sunt acum mai mici cu o mărime. „Am slăbit foarte mult, iar sânii s-au mai micşorat. Asta mă nemulţumeşte”, a mărturisit Jasmine, pentru Click! Întrucât în meseria ei frumuseţea presupune forme voluptuoase, dansatoarea din buric a dezvăluit că se gândeşte, pe viitor, la o eventuală operaţie estetică. „Deocamdată nu m-am hotărât. Este o variantă, într-adevăr, dar nu am luat-o prea serios în calcul...”, a mărturisit Jasmine, pentru Click!

Dansatoarea Jasmine a pozat sexy pentru Click!
Dansatoarea Jasmine a pozat sexy pentru Click!

Jasmine şi-a închis salonul pentru căţei

Tot anul trecut, Jasmine a fost nevoită să-şi închidă salonul de coafură pentru câini, după ce a pierdut o sumă importantă de bani cu investiţia. Deşi avea preţuri accesibile, iar clienţii se îngrămădeau să-şi aducă patrupedele la înfrumuseţare, blondina a pierdut, se pare, lupta cu taxele. “Acest salon nu a fost o afacere, pentru că iubesc foarte mult animalele. Am decis să închid salonul pentru că taxele la stat şi chiria erau foarte mari şi am ieşit numai în pierdere. Îl aveam de şase ani. În România e foarte complicat să menţii o afacere. În toţi anii aceştia, profitul meu a fost mic, poate chiar deloc, aşa că l-am închis”, a adăugat Jasmine, pentru Click!

Între timp, Jasmine a rămas, din păcate, şi fără căţeluşa Fifi, care a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 15 ani.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png