Jean de la Craiova, amintiri dureroase : «M-am epilat cu scotch!»


    Jean de la Craiova concurează pentru a doua oară la "Te cunosc de undeva" Foto: arhivă personală
Jean de la Craiova concurează pentru a doua oară la "Te cunosc de undeva" Foto: arhivă personală

Nu doar vedetele feminine de la "Te cunosc de undeva" au făcut cunoştinţă cu accesoriile masculine. Domnii au fost supusşi la adevărate teste de retistenţă. Jean de la Craiova va concura pentru a doua oară la „Te cunosc de undeva!”, din 8 septembrie, de la ora 20.00, și speră ca, de această dată, să se descurce mai bine decât în sezonul patru al emisiunii cu tocurile, unghiile false și epilatul, care i-au dat adevărate bătăi de cap.

Jean de la Craiova a rămas marcat după sezonul trecut al show-ului transformărilor. “Îmi amintesc că în sezonul patru, când am imitat-o pe Sofia Vicoveanca, nu puteam merge la toaletă. Aveam și niște unghii false care mă încurcau. A trebuit să mă ajute Pepe, care a tăiat cu o lamă ce aveam pe dedesubt .Altădată, pentru că mi se vedea pe sub dres părul de pe picioare, m-am epilat cu scotch... (râde). Oricum, mă simt ciudat să-mi pun din nou unghii și să întruchipez o femeie, dar asta e”, își amintește acum Jean, amuzat.

Concurentul simte că va face o figură frumoasă în noul sezon. “Mi s-a mai descleștat limba și sunt hotarât să arăt că pot cânta orice, nu numai genul meu de muzică. Și deja mă amuz teribil cu colegii, la filmări”, a mai spus manelistul.

Ce personaj a pregătit pentru el ruleta personajelor, în prima ediție a celui de-al 13-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub andi moisescu png
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu