Jojo are probleme cu alăptatul. ”Îmi vine să plâng, dar nu mă las”

Ultima actualizare:

    Jojo este mama unei fetițe de două săptămânifoto: arhivă personală
Jojo este mama unei fetițe de două săptămânifoto: arhivă personală

Cătălina Grama, sau Jojo, cum o știe toată lumea, a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta nu reușește să-și alăpteze fetița de două săptămâni, în ciuda tuturor eforturilor.

Jojo recunoaște că nici la primul copil n-a reușit să alăpteze, deși și-a dorit foarte mult. Iubita lui Paul Ipate a apelat la ajutorul personalului medical din maternitatea unde a născut, a încercat toate pozițiile de alăptat, dar tot ce a obținut până acum au fost niște dureri de spate cumplite, pe care nu le poate calma nici cu cele mai agresive creme.

”Știu că nu e nici matematică și nici altă materie mai dificilă, dar nici simplu nu e. Ori nu am găsit eu cheia potrivită, ori pur și simplu, anatomic vorbind, nu sunt croită pentru asta. Deși nu pare. Lucrul cel mai important pe care doresc să îl rețin și pe care aș dori să îl țină minte toate proaspetele mămici este că nu trebuie să mă simt vinovată/ să ne simțim vinovate. Pentru că eu mă simt un pic… Mai ales când plânge ea. Dacă zânuța mea plânge, pe cuvânt că îmi vine și mie să plâng când o văd așa de mică și fragilă”, a mai scris Jojo.

Vedeta le cere ajutorul ”colegelor” ei de suferință și le roagă pe tinerele mămici să-i scrie cum au reușit ele să treacă peste perioada în care alăptatul n-a mers chiar ca pe roate.

Jojo a devenit mama unei fetițe la 10 ianuarie. Vedeta și iubitul ei, actorul Paul Ipate, au ales numele Zora pentru micuță. Jojo mai are un băiat din prima căsnicie.

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png