Jorge, ghinionistul Fermei. A fost propus iar la duel

Ultima actualizare:

    Jorge s-a descurcat bine la duelul de săptămâna trecută foto: Pro Tv
Jorge s-a descurcat bine la duelul de săptămâna trecută foto: Pro Tv

Săptămâna şi duelul! Jorge riscă eliminarea din Fermă, fiind din nou propus la o confruntare dură. Cântăreţul a câştigat lupta anterioară în faţa lui Emil Rengle, dar a şi pierdut o bătălie atunci când a concurat pentru fermierul săptămânii cu Carmen Negoiţă.

În ediția Ferma 2019 de miercuri seară, telespectatorii au aflat cine va merge la duel. Cum anticipase de altfel, Jorge a fost cel trimis în ring chiar de către colegii lui după ce săptămâna trecută a câştigat la limită cu Emil Rengle. Şi asta după ce Claudia Pavel, fermierul șef al săptămânii, a fost pedepsită de Cristi Bozgan pentru că la proba de recompensă a furat zahărul.

Astfel, nu a trecut nicio săptămână de show fără duel pentru Jorge. Artistul a trecut printr-un duel pentru fermierul săptămânii, când a pierdut în fața lui Carmen Negoiță, un duel pentru eliminare cu Rengle unde a câștigat la limită, iar joi seara aceasta va fi din nou în fata unui noi provocări. 

Emisiunea Ferma 2019, lider de audienţă

Miercuri seara, aventurile din Ferma au fost din nou pe placul românilor, iar toate activitățile concurenților, dar și momentele tensionate dintre ei au fost urmărite de aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel național. PRO TV a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 8.1 puncte de rating și 21.8% share, spre deosebire televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 7.5 puncte de rating și 20.4% share.

Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan sunt gazdele emisiunii Ferma de la Pro Tv
Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan sunt gazdele emisiunii Ferma de la Pro Tv

După trei săptămâni petrecute împreună în fermă sau la cabană, concurenții și-au dat seama pe cine pot conta și pe cine nu. În fiecare ediție Ferma, putem vedea cum își fac planuri și alianțe pentru a merge cât mai departe în acest reality-show.

Joi seară, în ultimul episod din această săptămână, fanii emisiunii vor afla pe cine a ales Jorge la duelul pentru eliminare și dacă a fost o decizie inspirată. După ce i-au spionat pe fermieri, bandiții, colegii lor din cabană, vor profita din nou de duel și vor pătrunde în fermă. 

Citeşte şi:

Ferma 2019. Scene fierbinţi între Jorge şi Ioana Filimon. Au făcut baie împreună

„Ferma 2019”. Un concurent a clacat şi se află deja acasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net