Kamara reacționează în scandalul Gheboasă de la Untold. Cum i-a sărit în apărare: „Educația se face acasă”

Scandalul monstru în care este implicat Gheboasă nu se mai termină! Trapperul din Târgoviște a împărțit opinia publică în două, după prestația sa de la Cluj din cadriul festivalului Untold, unde a cântat împreună cu adolescenții din public piese pline de obscenități și înjurături! Multe vedete și-au exprimat părerea despre acest caz, iar recent Kamara a avut o reacție suprinzătoare.

Cum se apără Gheboasă
Cum se apără Gheboasă

După cum știm, artistul cunoscut și îndrăgit în special de generația tânără a stârnit un val de reacții dure după ce a interpretat melodia „Dă-i țiganca”, în care se regăsesc o mulțime de înjurături. Acesta a a fost acuzat atât de părinții din țară, cât și de persoanele publice că nu oferă un exemplu de urmat tinerilor ce îl urmăresc și că instigă la fapte imorale. Mai mult, acesta chiar a și primit o amendă de 1.000 de lei pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora"

Kamara a sărit în apărarea lui Gheboasă
Kamara a sărit în apărarea lui Gheboasă

Cum se apără Gheboasă

Aflat în platoul postului de televiziune România TV, artistul și-a exprimat opinia cu privire la acuzațiile care i-au fost aduse în urma participării sale la festivalul Untold. Aceste acuzații, în viziunea sa, nu sunt justificate. În apărarea sa, acesta a afirmat că nu îi revine responsabilitatea să educe publicul tânăr.

Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri. Însă, eu nu am venit la festival ca să educ copiii. Un om căruia îi este frică că îi stric eu copilul și că nu o să mai fie educat este un părinte care nu are grijă de copilul său așa cum trebuie. Pentru că rolul meu nu este să educ copiii", a spus cântărețul, în clipul postat pe pagina sa de Instagram.

Kamara, în apărarea lui Gheboasă

La clipul acesta o mulțime de oameni au reacționat, unii cu critici dure, alții apărându-l pe artist. Printre cei care consideră că artistul nu a făcut nimic greșit se regăsește și Kamara, membrul trupei Alb Negru care și-a exprimat foarte ferm poziția față de acest subiect.

„Nu am obiceiul să întru pe o postare și să comentez. Dacă îmi place ceva, dau like, o inimioara două și merg mai departe. Hai să tratăm problema realist. În primă instanță, ce caută copiii la Nerversea sau la Untold? Părinții sunt responsabili de copiilor pana la 18 ani, de acolo nu mai sunt copii și sunt responsabili de deciziile lor. Educația se face Acasă și la Școală. Nu muzica te educă. Muzica e pentru divertisment. Fiecare e liber să asculte ce vrea. Am ascultat multe piese în care se înjură de zeci de ani și nu m-au influențat cu nimic. Vă îmbrățișez”, a comentat Kamara la clipul postat de Gheboasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net