Keo, băiat rău în noul videoclip "Îmi stă inima în loc" | VIDEO


  Keo şi-a făcut implant de păr în ianuarie, dar acum s-a tuns aproape zero pentru videoclipul în care apare alături de sexoasa Simonafoto: arhiva personală
Keo şi-a făcut implant de păr în ianuarie, dar acum s-a tuns aproape zero pentru videoclipul în care apare alături de sexoasa Simonafoto: arhiva personală

După succesul piesei „După furtună”, Keo a lansat, astăzi, un nou single şi videoclip la piesa „Îmi stă inima-n loc”. Artistul a lucrat intens în studioul de înregistrări în ultimele luni, iar rezultatul muncii lui abia acum se vede. A terminat cel de-al patrulea album solo şi a filmat clip la melodia preferată.

Artistul cântă cu sinceritate despre emoţia care te acaparează şi îţi pietrifică inima, dar şi despre dragostea care puna stăpânire pe trăirile noastre.

"«Îmi stă inima în loc» este, cu siguranţă, piesă preferată de pe noul album. Are un sound foarte special şi un mesaj în care ştiu că multă lume se va regăsi”, a declarat Keo.Keo şi-a făcut implant de par în ianuarie, dar s-a tuns aproape zero pentru videoclipul în care apare alături de sexoasă Simona, pentru că şi-a dorit ca pentru acest proiect să apară cu o înfăţişare nouă şi să aibă imaginea unui băiat rău.

Filmările videoclipului au durat două zile şi au avut loc în jurul Bucureştiului, dar şi la Cheile Dobrogei. De regie s-a ocupat Ionuţ Trandafir, iar alături de solist apare o domnişoară sexy, manechinul Simona Iftimie.Cel mai recent album al lui Keo şi cel de-al patrulea din carieră să se numeşte “Liber” şi conţine 12 dintre cele mai îndrăgite piese, printre care se numără: “Când tu nu eşti”, “După furtună” sau “Liber”. Materialul reuneşte şi o serie de colaborări cu Skizzo Skillz (Drumul Vieţii, Fac Ce Vreau), dar şi cu Mircea Baniciu (Acasă), Alexandra Ungureanu (Să fiu cu tine) şi Karie. Albumul “Liber” va fi disponibil în curând în toate magazinele de specialitate.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire  heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg