Keo, băiat rău în noul videoclip "Îmi stă inima în loc" | VIDEO

Ultima actualizare:

    Keo şi-a făcut implant  de păr în ianuarie,  dar acum s-a tuns  aproape zero pentru  videoclipul în  care apare alături  de sexoasa Simonafoto: arhiva personală
Keo şi-a făcut implant de păr în ianuarie, dar acum s-a tuns aproape zero pentru videoclipul în care apare alături de sexoasa Simonafoto: arhiva personală

După succesul piesei „După furtună”, Keo a lansat, astăzi, un nou single şi videoclip la piesa „Îmi stă inima-n loc”. Artistul a lucrat intens în studioul de înregistrări în ultimele luni, iar rezultatul muncii lui abia acum se vede. A terminat cel de-al patrulea album solo şi a filmat clip la melodia preferată.

Artistul cântă cu sinceritate despre emoţia care te acaparează şi îţi pietrifică inima, dar şi despre dragostea care puna stăpânire pe trăirile noastre.

"«Îmi stă inima în loc» este, cu siguranţă, piesă preferată de pe noul album. Are un sound foarte special şi un mesaj în care ştiu că multă lume se va regăsi”, a declarat Keo.Keo şi-a făcut implant de par în ianuarie, dar s-a tuns aproape zero pentru videoclipul în care apare alături de sexoasă Simona, pentru că şi-a dorit ca pentru acest proiect să apară cu o înfăţişare nouă şi să aibă imaginea unui băiat rău.

Filmările videoclipului au durat două zile şi au avut loc în jurul Bucureştiului, dar şi la Cheile Dobrogei. De regie s-a ocupat Ionuţ Trandafir, iar alături de solist apare o domnişoară sexy, manechinul Simona Iftimie.Cel mai recent album al lui Keo şi cel de-al patrulea din carieră să se numeşte “Liber” şi conţine 12 dintre cele mai îndrăgite piese, printre care se numără: “Când tu nu eşti”, “După furtună” sau “Liber”. Materialul reuneşte şi o serie de colaborări cu Skizzo Skillz (Drumul Vieţii, Fac Ce Vreau), dar şi cu Mircea Baniciu (Acasă), Alexandra Ungureanu (Să fiu cu tine) şi Karie. Albumul “Liber” va fi disponibil în curând în toate magazinele de specialitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net