Keo o desfiinţează pe Andreea Bălan: ''A dorit să mă îngenuncheze''

Ultima actualizare:

    Keo a fost împreună cu Andreea Bălan opt ani de zileFOTO: Arhiva personală
Keo a fost împreună cu Andreea Bălan opt ani de zileFOTO: Arhiva personală

Sătul până peste cap de tot circul după ce s-a despărţit de Andreea Bălan, Keo rupe tăcerea şi dezvăluie cele mai ascunse secrete pe care le-a ţinut, până acum, doar pentru el.

Au trecut opt luni de la despărţirea de cântăreaţă, dar încă mai sunt lucruri care încă nu au ieşit la iveală în legătură cu relaţia celor doi. Keo a fost invitat în emisiunea ''Wowbiz'' de marţi seară, de la Kanal D, unde a vorbit pentru prima oară după despărţirea de Andreea Bălan.

''Am fost foarte discret cu viaţa mea personală. Tăcerea este de aur. Mi-a ajuns. Opt luni de zile am tăcut. M-am săturat să aud toate acuzaţiile despre mine. Am comis anumite greşeli, s-au spus foarte multe lucruri neadevărate'', a spus acesta în platoul emisiunii de la Kanal D.


    Foto: Captură Kanal D
Foto: Captură Kanal D

De-a lungul timpului, lui Keo i s-a conturat un portret de băiat rău, care nu dă doi lei pe relaţiile cu iubitele lui: ''Nu stai opt ani cu o femeie, dacă nu ai da doi bani pe ea. În răzbunarea pe care Andreea a dorit să o facă contra mea, a spus foarte multe lucruri care mi-au făcut o imagine greşită. Există o dinamică a despărţirii. Suntem oameni, cu toţii gresim. Toţi cei care au trăit o despărţire, ştiu despre ce vorbesc. Mi-am cerut iertare faţă de Andreea, cât şi de Alexandra. Am avut momente de nehotărâre, deşi eram îndrăgostit de Alexandra'', a mai adăugat Keo.

Artistul a decis să vorbească despre toate acuzaţiile pe care Andreea i le-a adus în repetate rânduri.

''Eu tăceam pentru că aşa am fost sfătuit. L-am sunat pe Marius (n.r. impresarul care a afirmat despre Andreea Bălan că nu are voce şi este o persoană rea), şi i-am zis că mi-e teamă să urc pe scenă pentrru că nu ştiam ce reacţie o să aibă publicul. Am mers la concert şi mi-am dat seama că publicul ştie să facă diferenţa. Pe toate posturile se vorbea doar despre ce i-am făcut eu Andreei. Nu a existat moarte de om, nu am omorât pe nimeni, nu am furat de la nimeni. Există o răzbunare pe care ea o doreşte, a dorit să mă îngenuncheze. Şi-a refăcut viaţa la o lună de la despărţire. Planul de atac al Andreei a fost de a se victimiza. A prezentat lucrurile ca şi cum eu am fost un monstru. Această victimizare nu ştiu cât mai poate fi de credibilă la opt luni de la despărţire, dacă ea de şase luni şi ceva e cu alt bărbat. M-a luat prin surprindere când am văzut că are o nouă relaţie. Mă bucur că e fericită. Dacă cineva suferă aşa de tare după opt ani de relaţie, nu îşi reface viaţa alături de altcineva.  Să se oprească din această victimizare'', a dezvăluit solistul, afectat, de cele afirmate de fosta iubită la adresa lui.

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net