Keo şi Bălanca «se bat» în vacanţe exotice

Ultima actualizare:

    În patru luni, cei doi s-au plimbat cu noii iubiţi, Misty şi  Michael, pe trei continente
În patru luni, cei doi s-au plimbat cu noii iubiţi, Misty şi Michael, pe trei continente

S-au despărţit în aprilie 2014, dar mai au ceva în comun: pasiunea pentru muzică şi pentru călătorii. De la începutul anului, Andreea Bălan şi Keo au tot colindat lumea largă, împreună cu noii lor parteneri, în vacanţe de zeci de mii de euro.

Nici nu au trecut patru luni din an şi Keo (36 de ani), împreună cu Misty (24 de ani), dar şi Andreea (30 de ani), alături de Michael Tracey, au colindat lumea întreagă, fiind mai mult cu hainele în bagaj decât cu ele în dulap. Cele două cupluri au mers fiecare în alte părţi ale globului, fără să existe riscul să dea nas în nas unul cu celălalt. Pentru solistă, anul trecut a fost unul plin, însă începutul lui 2015 a fost dedicat unei vacanţe lungi. Împreună cu Michael, cu care se iubeşte de 10 luni, solista a ajuns în Egipt, în cazinourile din Las Vegas, dar şi în canioanele din Colorado. Ea s-a întors la muncă, apoi în martie şi-a mai luat o săptămână de vacanţă, căci a plecat la Los Angeles.

Cea mai recentă escapadă a fost cea de săptămâna trecută, când artista a vizitat Veneţia (Italia), împreună cu mama ei. Keo şi Misty au început anul împreună într-o mini vacanţă, împreună cu părinţii lui Keo în Elveţia. Tot în acea perioadă, solistul şi-a făcut implant de păr la Istanbul, în Turcia, după care s-a întors în ţară. Până în martie, când împreună cu iubita Alexandra Pavel, alias Misty, a plecat din nou în Viena, Austria. De o săptămână încoace, Keo se află cu iubita în New York, unde solistul va susţine un concert alături de alţi colegi de breaslă, în data de 1 mai. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net