La 18 ani, o solistă de la noi se mărită cu iubitul de 21: "A zis DA"

image
După doi ani de relaţie, Vlad a cerut-o în căsătorie pe iubita luiSursă foto: oneband.ro

Cristina Ciobănaşu şi iubitul ei, Vlad Gherman, s-au gândit să-şi pună pirostriile.

Nici nu a împlinit bine 18 ani, că deja se gândeşte la măritiş. Spre dezamăgirea admiratorilor. Vlad a cerut-o pe iubita lui în căsătorie chiar în ziua în care ea a împlinit 18 ani, iar răspunsul l-a adus în culmea fercirii.

Totul a fost foarte bine pus la punct, iar emoţiile i-au copleşit pe amândoi, după cum Vlad a povestit pe blogul lui. Cererea a avut loc într-un restaurant, acolo unde solistul închiriase o masă pentru acest eveniment.

image
Emoţiile au fost enorme de ambele părţi, dar a meritat

"Ospătarul i-a pus tortul în faţă, iar Criss a rămas blocată cu faţa în farfurie. A început să râdă iar după câteva secunde i-au curs lacrimile. Pe farfurie scria “Merry me” în loc de “Marry me” şi ne-am gândit că până şi bucătarul s-a emotionat atunci când a ştiut că pregăteşte farfuria pentru un aşa eveniment! Am zâmbit şi eu, mi-au dat lacrimile şi m-am ridicat de la masa pentru ca totul să fie ca la carte. Am întrebat-o dacă nu i se pare că prenumele ei se potriveşte mai bine cu numele meu, am scos cutia cu inelul, am întrebat-o dacă vrea să fie soţia mea şi după ce şi-a stăpânit cu greu lacrimile a zis DAAA!!!!!!", a scris acesta.

simeon stalpnicul png
Cristina şi Vlad sunt pregătiţi de căsătorie

Nu pot sa spun ca am plans amandoi vreo 10 minute. Dupa cele 10 minute Criss a mai plans 2 ore si spunea “Nu cred! Nu cred…Nu pot sa cred ca m-ai cerut de sotie!” A fost emotionant si nu pot sa spun decat ca… sunt extrem de fericit!!! Probabil va intrebati cand facem nunta! Raspunsul e: peste cativa ani! Acum vrem sa ne ocupam de scoala, cariere si daca totul o sa decurga bine nunta va veni si ea mai repede. Pana atunci ne bucuram de acest moment si aceasta promisiune pe care i-am facut-o! O iubesc si imi doresc sa fim fericiti toata viata", a încheiat Vlad.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Mark Higgins primul din dreapta jos dupa stabilirea recordului mondial pe Transfagarasan foto arhiva personala jpeg
adrian mutu jpeg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg