La 61 de ani, Nicoleta Voica se mărită pentru a patra oară. Uite ce fericită e!

Ultima actualizare:

    Alin Bagiu şi Nicoleta Voica s-au logodit anul trecutfoto: arhivă personală
Alin Bagiu şi Nicoleta Voica s-au logodit anul trecutfoto: arhivă personală

Dragostea nu are vârstă! După trei căsnicii eșuate, interpreta Nicoleta Voica, prima vedetă din România care şi-a pus silicoane, în anul 2000, în SUA, iubește din nou cu patimă. La 61 de ani, îndrăgita solistă s-a logodit cu un profesor din Timișoara, Alin Bagiu, şi se pregăteşte de nuntă.

Fericirea nu se poate descrie în cuvinte pentru cântăreața de muzică populară din Banat, Nicoleta Voica. A suferit enorm din cauza primilor trei soți, însă acum Nicoleta Voica este fericită și iubește cu adevărat. Interpreta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un profesor care, între timp, a devenit și maganerul ei. Nicoleta şi Alin Bagiu s-au logodit imediat după Crăciun și urmează să se căsătorească.


    Cei doi au lansat împreună volumul de poezii
Cei doi au lansat împreună volumul de poezii

Artista ar putea scrie un roman despre viața ei: a trăit povești de dragoste tumultuoase, cu suișuri și coborâșuri. A suferit enorm din cauza celor trei soți pe care i-a avut în trecut, pe motiv că au făcut-o să sufere și au înșelat-o. Pe primul soț l-a cunoscut de tinerică și s-a măritat la 18 ani, însă a divorțat de el după 3 ani. Cu al doilea se spune că s-a căsătorit pentru viza americană, iar pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea, și ea interpretă de muzică populară. Din păcate a fost din nou înșelată și după ce l-a iertat de mai multe ori, interpreta a hotărât să rupă definitiv relația și cu acesta. Acum, Nicoleta Voica radiază de fericire, căci e convinsă că și-a găsit adevărata dragoste, bărbatul pe care l-a așteptat de mulți ani. Alin Bagiu este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“ şi a mai semnat texte pentru solişti de muzică populară. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, însă dragostea s-a înfiripat între ei abia anul trecut. Atunci, bărbatul a impresionat-o și a făcut-o să plângă, după ce i-a recitat o poezie superbă despre mamă și, ușor ușor, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

"Lucrez în marketing. Am lucrat și câțiva ani în televiziune. Eu îmi asum relația, nu îmi e rușine de nimic, nu sunt un sfânt, sunt un om normal, am avut și eu greșelile mele”, a povestit iubitul artistei la Antena 1. Relația lor a evoluat cu pași repezi, iar după Crăciun cei doi porumbei s-au și logodit. Mai mult, ei vor să-și oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu. ”Sunt foarte fericită, suntem ca și căsătoriți, însă vreau să facem acest pas, mă refer la cununie, pentru că amândoi suntem credincioși”, a declarat Nicoleta Voica pentru Click! Cei doi locuiesc deja, împreună, iar Alin este extrem de implicat în viața profesională a artistei. Alături de Nicoleta, el a realizat prima carte de poezie intitulată”Cântări necântate”, lansată pe data de 17 aprilie, la Reșița. Ei vor să-și lanseze volumul în mai, în multe orașe din țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net