La clinica Andreei Berecleanu îți repari fața și sexul cu 3.000 de lei

image
Andreea şi-a făcut un Mobilift, o şedinţă de stimulare pentru gât şi decolteu, de 30 minute, care costă 150 lei

La 40 de ani, Andreea Berecleanu s-a apucat serios de afaceri. Inspirată de iubitul său, celebrul medic estetician Constantin Stan, vedeta şi-a deschis, recent, un modern centru medical de înfrumuseţare şi spa, în care a investit banii câştigaţi din televiziune, având cliente mai ales din rândul vedetelor.

De doi ani este iubita cunoscutului medic estetician Constantin Stan. Inspirată de profesia actualului partener de viaţă, frumoasa ştiristă Andreea Berecleanu (40 de ani) a decis că este timpul să-şi investească câştigurile din televiziune într-un modern centru medical de înfrumuseţare şi spa, situat în sectorul 1 al Capitalei. 

Ştirista de la Antena 1 a cercetat piaţa, şi-a făcut o echipă de profesionişti formată din medici cu renume în domeniu, a cumpărat aparatură de ultimă generaţie şi şi-a deschis, recent,  o afacere care, fără îndoială, îi va aduce bani mulţi în viitor.

image
Andreea şi-a făcut un Mobilift, o şedinţă de stimulare pentru gât şi decolteu, de 30 minute, care costă 150 lei

“Am decis crearea unui spaţiu pentru femeile care îşi asumă «istoricul şi genele», dar vor să trăiască ştiind că fac toţi paşii necesari atingerii mult râvnitei «stări de bine». Eu cred că frumuseţea, cu toate formele pe care le îmbracă, este miraculoasă tocmai prin lipsa secretelor, a trucurilor, a reţetelor de succes. E doar naturaleţe şi relaxare!”, a declarat Andreea, pentru Click!Vedetele au început să se înghesuie şi ele, îndeosebi la tratamentele de întinerire. Printre cele mai cerute sunt: vampir de rejuvenare,  tratamentele injectabile cu acid hialuronic, tratamentele cu laser, peeling chimic, epilare definitivă, ozonoterapia şi stimularea facială, dar şi masajele, kinetoterapia, şi, nu în ultimul rând, microchirurgia intimă. Astfel, potrivit site-ului www.bellamedicalspa.ro, clientele care vor să-şi remodeleze sexul vor scoate din buzunare pentru o labioplastie şi o clitoroplastie nu mai puţin de 2.700 de lei, în timp ce o injectare a punctului G costă 2.300 lei, iar  o injecţie facială cu ozon 350 de lei.

Se iubeşte de doi ani cu medicul estetician Constantin Stan

Andreea Berecleanu a divorţat în primăvara lui 2013 de Andrei Zaharescu, după o căsnicie de 15 ani. Vestea i-a şocat până şi pe apropiaţi, cei doi având împreună doi copii, pe Eva şi pe Petru.

image
Mihaela Rădulescu a testat aparatul care creşte nivelul de oxigen din sânge

Imediat după divorţ, ştirista a început să se afişeze la braţul altui bărbat, la fel de cunoscut ca fostul soţ, medicul estetician Constantin Stan. Chiar dacă au împlinit doi ani de relaţie, Andreea nu se grăbeşte la o a doua căsătorie. “Suntem o adevărată familie. Încă de acum doi ani locuim cu toţii şi Constantin se implică 100% în creşterea şi educaţia copiilor”,  a declarat ştirista pentru revista OK!

Şi pe ele le-a întinerit

În urmă cu câteva  zile, Mihaela Rădulescu şi Octavia Geamănu, soţia lui Marian Ionescu de la Direcţia 5, au mers şi ele la centrul de înfrumuseţare al Andreei pentru a încerca tratamentele de întinerire care fac minuni.

image
Mihaela Rădulescu a testat aparatul care creşte nivelul de oxigen din sânge

image

Venită pentru câteva zile în ţară împreună cu fiul ei, Ayan, Mihaela (46 de ani) s-a relaxat aproximativ o oră în camera hiperbară, un aparat care are rolul de a creşte nivelul de oxigen din sânge. De acolo, Mihaela a ieşit cu o faţă de bebeluş. Octavia (30 de ani) a început şi ea şedinţele de epilare definitivă, pentru a avea o piele cât mai fină.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Marius Cozmiuc Sergiu Bejan  canotaj dublu rame foto epa efe jpg
Irina Bara FOTO AFP
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg