La Exatlon, pare cel mai dârz, dar nu e neînfricat. De ce se teme Giani Kiriță

Ultima actualizare:

    Fiica lui Giani Kiriță a dezvăluit de ce se teme tatăl ei cel mai multFoto: Facebook
Fiica lui Giani Kiriță a dezvăluit de ce se teme tatăl ei cel mai multFoto: Facebook

La Exatlon, Giani Kiriță este unul dintre cei mai redutabili concurenți, puțini îi pot face față și îi place să aibă mereu ultimul cuvânt de spus. Fostul fotbalist are totuși și câteva temeri, despre care nu te-ai gândi că unul ca el le-ar avea. Totul a fost dezvăluit de familia lui.

Mama și fiica lui Giani Kiriță au fost invitate la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, unde au dezvăluit câteva detalii despre fricile fostului fotbalist, dar și despre planurile cu privire la premiul cel mare de la Exatlon, în cazul în care îl va câștiga.

Fiica lui Giani, Roxana, este ferm convinsă că tatăl ei și-ar lua multă mâncare dacă va veni acasă cu premiul: „Șaorma....o să își foarte foarte multă mâncare. Mult și prost. Sunt sigură că o să-și ia foarte multă mâncare...și eu...”, a glumit Roxana Kiriță.

Mama lui Giani știe însă alt secret, referitor la mâncare, pentru că înainte să plece la Exatlon, el i-a lăsat vorbă să-i pregătească preparatele favorite: „Cu de toate mi-a zis să îl aștept. Mi-a spus când a plecat așa: «Mamă, când voi veni, te rog, să mă aștepți cu cremă de zahăr ars, tort de mere – e preferatul lui, sarmale, ardei umplut, pui la ceaun». Iar eu i-am spus: «Dar nu o să poți să le mănânci pe toate», iar el: «Măcar să le văd». Nu, nu cred că se va întoarce la fel – acumulează multă experiență, o să pună în balanță mai mult lucrurile. Tot timpul mă uit, cu extraverale. I-aș spune să fie mai puțin temperamental. După acea ceartă cu Claudia (Claudia Pavel, n.r.), el și-a luat mâna de pe ei. Dar, tot de atunci s-au sudat ca echipă”, a declarat mama fostului fotbalist.

Și chiar dacă pare greu de crezut, Giani Kiriță are niște temeri aparent banale: „De lift, de lift. Preferă să o ia pe scări chiar dacă sunt 14 etaje. Este claustrofob. Dacă e lift ca-n resorturi, cu geamuri, nu e o problemă. (…). La un moment dat, când aveam cumpărături l-am convins eu și fratele meu să se urce, iar noi am început să sărim în lift și el a început să urle. Eu am crezut că glumește cu liftul. I-a explodat puțin vena pe cap, mi-am dat seama că nu e ceva ok. Când îl văd și îi văd vena dinainte, atunci zic: «Stai așa, că nu e bine»”, a mărturisit Roxana, în cadrul interviului.

Dar liftul nu e singura lui teamă. Mama sa îl cunoaște cel mai bine: „Avea frică de stomatolog – până l-am dus să-i scoată doi canini, care i-au crescut. Nu vreți să știți în ce hal țipa și se tăvălea pe jos. «Mamă, decât să merg, mai bine mor».”

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net