Larisa Iordache și Cristian Chiriță au aflat sexul copilului. Cei doi sunt în culmea fericirii! „Te așteptăm cu inima plină de bucurie!”

Larisa Iordache și Cristian Chiriță, lacrimi de bucurie după ce au aflat sexul copilului lor. Momentul a fost unul emoționant, iar fosta campioană este în extaz! Fetiță sau băiețel? Aflați din rândurile de mai jos ce sex are bebelușul care în doar câteva luni va veni pe lume. 

Larisa Iordache și Cristian Chiriță vor fi părinți în scurt timp / foto: Instagram
Larisa Iordache și Cristian Chiriță vor fi părinți în scurt timp / foto: Instagram

Viața Larisei Iordache este marcată doar de evenimente fericite. După căsătoria cu Cristian Chiriță, la sfârșitul lunii septembrie, fosta gimnastă anunța că este însărcinată: „Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubirea noastra infinită“, a scris Larisa, pe pagina ei de socializare. În urmă cu doar câteva ore, cei doi au avut petrecerea de gender reveal, organizată într-un cadru de vis și au dat fanilor vestea cea mare. 

Larisa Iordache va fi mamă de fetiță! 

Pe contul personal de Instagram, multipl campioană mondială și europeană a anunțat că ea și soțul său așteaptă o fetiță:

„Esteeee fetiţăăăăă. Ne-am privit și am știut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai prețioase minuni. Te așteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră!”, a transmis Larisa Iordache, pe Instagram.

Fanii nu au putut să nu le transmită acestora cele mai bune gânduri:

„Încă o fetiță în echipă. Mă bucur mult pentru voi, sarcină ușoară, Larisa!”, „Ce frumos! Știam că e fetiță.”,  „Am avut dreptateeeeeee. Felicitari, copii frumoși! Să vă fie viața o bucurie.”, „Mini Larisa, Mini Gărgărița.”, au fost unele dintre comentariile la postarea vedetei de pe Instagram.

Cine este Cristian Chiriță, soțul vedetei

Cristian Chiriță, campion naţional la tenis de masă, este un tânăr originar din Republica Moldova, dar care trăiește în România.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță / foto: Instagram
Larisa Iordache și Cristian Chiriță / foto: Instagram

Soțul Larisei Iordache este multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și, în acest moment, el activează la CSM Constanța.

Deși este mai mic cu șase ani decât fosta gimnastă, diferența de vârstă nu a reprezentat un impediment în calea iubirii lor. 

„Este mai tânăr decât mine. El mereu spune că vârsta nu contează. Așa este, în momentul în care vrei să construiești ceva cu persoana respectivă, nu îți pune piedică absolut nimic. 

Acesta este adevărul. Funcționează foarte bine când comunicarea este degajată, relaxată și spui ce gândești. Noi am înțeles acest aspect, comunicarea dintre noi este excepțională”, a spus Larisa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
monica tatoiu serghei mizil jpg
Banner lăutari
Banner Cornelia Patrichi
elvis presley foto guliver getty images
virgil the barber colaj instagram jpg
marilyn monroe jpg
Banner Cove
image
actualitate.net
image
actualitate.net