«Lasă-ne, papa, la mare», ne-am pus super silicoane!

simeon stalpnicul png
Andreea Antonescu a început să își facă poze cu vedere la silicoane

Au multe în comun, iar recent Andreea Antonescu a ajuns-o din urmă pe Andreea Bălan şi la capitolul operaţiilor estetice. La mijlocul lunii ianuarie, şatena şi-a “tunat” bustul în cabinetul medicului Vitalie Stan. Asta deşi era imaginea unei creme-minune care îţi măreşte bustul în volum cu 10 la sută.

Mai degrabă se lasă picate cu ceară decât să recunoască faptul că şi-au pus implanturi mamare. Întocmai ca fosta ei colegă de trupă, Andreea Bălan (32 de ani), şi Andreea Antonescu (34 de ani) tace mâlc după ce Click! a dat-o în vileag că şi-a îmbunătăţit bustul cu ajutorul medicului chirurg Vitalie Stan.

Artista era nemulţumită de sânii ei, care s-au micşorat şi s-au lăsat de-a lungul timpului. A şi slăbit, a şi alăptat, aşa că avea motive întemeiate să-şi dorească implanturi.

Click! a aflat de la prietenii apropiaţi ai solistei că aceasta a suferit un lifting (ridicare) cu implanturi, fiind externată la mijlocul lunii ianuarie. O astfel de operaţie porneşte de la 2.600 €, dar merită fiecare bănuţ. Andreea îşi afişează noul bust pe Facebook şi pe Instagram, însă se fereşte totuşi de decolteuri generoase, pentru că nu vrea să se dea singură de gol.

În trecut, dorinţa de a avea un bust mai mare i-a adus Andreei Antonescu şi un contract de imagine, foarte avantajos, cu o firmă care comercializează creme şi pastile care conţin fitoestrogeni din plante, şi care stimulează creşterea sânilor într-un mod natural.

simeon stalpnicul png
Rochia a dat-o de gol! Andreea Bălan, surprinsă de Click! cu sânii la vedere

Efectele promise sunt încurajatoare, sânii cresc în volum cu 10 la sută, însă se pare că Andreea şi-a dorit mult mai mult, într-un timp record, iar asta doar medicul chirurg a putut-o face în două ore. Şi Andreea Bălan a declarat în trecut că sânii ei tari şi mari ca două mingi se datorează tincturilor, alimentaţiei bogate în pătrunjel şi anticoncepţionalelor.

Tot Click! a dat-o de gol cu o poză care vorbeşte de la sine. În februarie 2016, la cheful “ZuFrageria Party”, rochia a lăsat să se vadă adevărul: sânii măriţi cu implanturi. Nu noi am dat verdictul, ci specialiştii.

“Părerea mea este că are, cu siguranţă, implant. Nu mare şi destul de bine pus. În plus, dacă vă uitaţi la poza mărită, se vede fie colţul cicatricii, fie semnul de la tubul de dren. Ca şi concluzie, părerea strict personală este că Andreea Bălan are implant mamar”, ne-a declarat medicul estetician Vitalie Stan.

simeon stalpnicul png
Au cântat în trupa André în perioada 1998-2001. Au lansat hit-uri precum “Lasă-mă, papa, la mare”, “Moșule ce tânăr ești”, “Liberă la mare” etc
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
image png
Dorian Popa
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg